Rechercher dans ce blog

Monday, November 29, 2021

Drama prin care trece fiica lui Ion Dichiseanu. Ce face în fiecare zi în cimitir, la mormântul tatălui său - Playtech.ro

Ion Dichiseanu a murit pe data de 20 mai, la Spitalul Floreasca din Capitală, lăsând în urma sa rude, prieteni și milioane de fani îndoliați. Fosta soție a regretatului actor a făcut declarații cutremurătoare legate de Ioana Dichiseanu, fiica maestrului. Ce gest incredibil face fiica lui Dichi și acum, la mai bine de șase luni de la moartea tatălui său.

Ce face Ioana Dichiseanu la mormântul tatălui său, la șase luni de la moartea marelui actor

Ioana Dichiseanu trece prin momente cumplite de când și-a pierdut tatăl. Marele actor Ion Dichiseanu a murit în luna mai a acestui an, iar de atunci cântăreața își visează părintele în fiecare seară. Simona Florescu, fosta parteneră de viață a regretatului actor, a făcut o serie de declarații cutremurătoare la Teo Show.

Invitată la Kanal D, artista i-a povestit gazdei Teo Trandafir despre legătura puternică dintre regretatul actor Ion Dichiseanu și fiica lui Ioana, una pe care nimeni nu și-a putut-o explica. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a mărturisit faptul că fiica regretatului artist a suferit enorm după pierderea părintelui său.

„A fost greu! Sărbătorile coincid cu spitalizarea lui Dichi şi nu a fost deloc uşor. El este lângă noi încă. Înainte nu credeam că se poate aşa ceva! Ioana se conecta cu tatăl ei când el era în viaţă, era în comă indusă. El îi zicea în vis şi îi spunea că îl doare ceva, că se întâmplă ceva. Medicii îi confirmau a doua zi aceste lucruri. Am rămas blocate amândouă, îţi dai seama!

Eu l-am visat mai puţin decât Ioana. Ea îl visează aproape în fiecare seară, e o legătură de sânge, dar şi una spirituală. Ioana suferă foarte mult că nu mai e! Iar Dichi a divinizat-o pe Ioana, şi-a dorit-o foarte mult.

„Îi spală mereu mormântul!”

Cu emoție în glas, Simona Florescu a spus că Ioana Dichiseanu se ocupă de îngrijirea mormântului tatălui său, acolo unde Dichi își duce somnul de veci. Fata regretatului actor îi spală mormântul cu clor, pune mereu flori proaspete și se roagă pentru sufletul părintelui său.

E o perioadă foarte urâtă pentru ea, merge mereu la cimitir. Îi spală mereu mormântul, pune flori tot timpul. Spală marmura cu clor, efectiv! Eu mereu am crezut că m-a luat de soţie pentru că i-am oferit copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.

Am fost nesigură de iubirea lui! Nu credeam că era lângă mine pentru că mă iubea pe mine. Dar el mereu spunea că astea sunt prostii. Poate doar mă răsfăţam, nu ştiu!”, a povestit Simona Florescu, văduva lui Ion Dichiseanu, în cadrul emisiunii Teo Show de pe Kanal D.

Adblock test (Why?)


Drama prin care trece fiica lui Ion Dichiseanu. Ce face în fiecare zi în cimitir, la mormântul tatălui său - Playtech.ro
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...