Rechercher dans ce blog

Sunday, June 26, 2022

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut care a marcat-o pe viață. Chiar vedeta a vorbit despre ce a pățit din cauza propriului tată.

Drama Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu a trăit o dramă în copilărie. Totul s-a întâmplat din cauza propriului tată. Una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone a ales să iasă din lumina refelctoarelor.

A decis să-și urmeze soțul la Miercurea Ciuc. A rămas însă în memoria fanilor, care doresc să știe ce se întâmplă tot timpul cu ea.

Nicoleta Luciu este acum o femeie împlinită și fericită, dar în trecut a avut mari probleme. Nicoleta se dedică în totalitate vieții de familie, însă chiar dacă a plecat la sute de kilometri depărtare de Capitală, aceasta ține legătuta cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, împărtășindu-le rețete de mâncare.

Un episod mai puțin știut din viața vedetei este copliăria ei. Puțină lume știe că a aceasta a fost bătută crunt de mama sa. Copil fiind, aceasta a furat din economiile mamei sale pe care le-a cheltuit pe înghețată și pe gumă. Chiar dacă a mers cu flori acasa, Nicoleta Luciu tot nu a scăpat de pedeapsă.

Cea mai mare problemă a copilăriei nu a fost însă această bătaie. Tatăl Nicoletei Luciu a avut și are un viciu extrem de nociv, alcoolul.

”Eu n-am trăit într-o familie în care iubirea să fie prezentă. Am învățat într-un liceu în care cel puțin unul dintre părinți bea din cauza sărăciei. Nu era noapte în care să nu aud că o femeie era bătută, să nu aud uși trântite sau copii plângând.

Știu ce înseamnă să trăiești într-o familie în care alcoolul este o problemă. Tata avea o problemă cu alcoolul, încă are și a rămas singur. Îmi pare rău că tata a rămas singur din cauza alcoolului”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu este acum o mamă și o femeie împlinită. Are patru copii cu soțul ei, Szolt Csergo.

Adblock test (Why?)


Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...