Rechercher dans ce blog

Tuesday, November 30, 2021

Gemenii Juliei Roberts au împlinit 17 ani. Ce imagine emoționantă cu cei doi a publicat celebra actriță / - Spynews.ro

  • Julia Roberts și-a sărbătorit gemenii.
  • Copii actriței au împlinit 17 ani.

Gemenii Juliei Roberts au împlinit 17 ani! Cunoscută pentru discreția adoptată în ceea ce privește viața ei persoanală, celebra actriță a făcut o excepție de ziua lor de naștere și a publicat o fotografie emoționantă cu cei doi de pe vreme când erau nou-născuți.

Julia Roberts, fotografie emoționantă cu ocazia zilei de naștere a gemenilor ei

Câștigătoarea premiului Oscar și soțul ei, directorul de filmare Daniel Moder, au împreună doi gemeni, fiica Hazel Patricia și fiul Phinnaeus "Finn" Walter. De asemenea, mai au un băiat de 14 ani pe nume Henry Daniel.

În imaginea postată pe contul de Instagram al actriței, acaesta își ține în brațe gemenii nou-născuți, fiind prima dată când publică o poză din acea perioadă.

"17 din cei mai dulci ani de viață”, a scris Julia Roberts în descrierea pozei.

La rândul său, soțul actriței a distribuit o imagine rară cu gemenii pentru a celebra aniversarea acestora.

"Acești stăpânitori au 17 ani. Mulțumesc pentru că m-ați ajutat în rolul meu de părinte”, a scris Moder în cadrul postării.

Roberts și-a cunoscut soțul în 2001, pe platourile de filmare ale producției "The Mexican," unde Moder era director de filmare. Un an mai târziu, pe 4 iulie 2002, cei doi s-au căsătorit.

În 2018, pentru publicația Extra!, actrița a vorbit despre dragostea pe care i-o poartă soțului ei, numindu-l ”o ființă minunată”.

Citește și: Julia Roberts, abuzată de tatăl ei vitreg, în copilărie! A povestit cu lacrimi în ochi drama prin care a trecut

Adblock test (Why?)


Gemenii Juliei Roberts au împlinit 17 ani. Ce imagine emoționantă cu cei doi a publicat celebra actriță / - Spynews.ro
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...