Rechercher dans ce blog

Monday, November 29, 2021

Adrian Văncică, celebrul Celentano din ”Las Fierbinți”, a demisionat de la Teatrul Nottara. Motivul care l-a determinat să ia această decizie drastică EXCLUSIV - Playtech.ro

Adrian Văncică, celebrul Celentano din „Las Fierbinți”, a demisionat de la Teatrul Nottara. Care e motivul. Ce spune directorul instituției, Marinela Țepuș. Interpretul celebrului personaj Celentano din serialul de televiziune „Las Fierbinți a demisionat din trupa Teatrului Nottara, cel mai probabil în toamna anului trecut, iar gestul său a trecut aproape neobservat o lungă perioadă de timp. „Cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, spune Marinela Țepuș, directorul instituției unde Văncică a fost angajat aproape 15 ani.

De ce a demisionat actorul Adrian Văncică de la Teatrul Notarra din București

Adrian Văncică, 44 de ani, interpretul celebrului personaj Celentano din serialul de televiziune ”Las Fierbinți”, a ales să părăsească lumea scenei bucureștene. El a demisionat din trupa Teatrului Nottara, cel mai probabil în toamna anului trecut, iar gestul său a trecut aproape neobservat o lungă perioadă de timp. Mai ales că nici el și nici conducerea teatrului bucureștean nu au făcut din asta un ”divorț” cu tot tam-tam-ul de rigoare.

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara.

15 ani de colaborare

În plus, adaugă aceeași Marinela Țepuș, celebrul Celentano devenise în ultima vreme nu doar actor, ci și scenarist pentru serialul de televiziune „Las Fierbinți”.

„Așa, că după aproape 15 ani de colaborare, între 1996 și 2020, colegul nostru Adrian Văncică a ales un alt capitol al vieții sale profesionale. Îi ținem pumnii!”, a mai adăugat Marinela Țepuș.

Cel mai bine plătit actor

Adrian Văncică joacă în serialul „Las Fierbinți” de aproape zece ani. Potrivit informațiilor care au ajuns deja în presă, rolul bețivului satului, celebrul Celentano, i-ar aduce 1.500 de euro pentru fiecare episod filmat, fiind de altfel cel mai bine plătit actor din întreaga distribuție, care mai cuprinde nume grele ca Adrian Bobonete, Constantin Diță, Mihai Dragomir, Toma Cuzin, Mirela Oprișor, Leonid Doni, Gheorghe Ifrim sau Anca Dumitra.

Cum se autocaracterizează

El a scris nu doar scenariul pentru anumite episoade ale serialului, dar și-a făcut și o scurtă autocaracterizare, în stilul său aparte:

„Adrian Văncică s-a născut în anul celebrului cutremur din România. La două săptămâni după. La cutremur, mama lui, potrivit unor mărturii ale martorilor, a căzut din cauza blocului care se clătina și în care se afla, evident. Se presupune că acea zdruncinătură este vinovată de cariera ulterioară a individului, derapajele și felul său de a înțelege viața. Și-a făcut copilaria la țară, cei șapte ani de acasă fiind făcuți la bunica.

A făcut școala în orașul natal, Târgoviște, unde cu mândrie în clasa a 5-a a purtat șnurul galben al comandantului de detasament. Într-a 6-a a schimbat clasa și acolo nici stegar nu a mai fost. Contemporanii spun că a fost talentat de mic și doar așa reușea să treacă clasa, cu glume, mai ales în liceu, el absolvind , profil mate-fizica”.

Cine i-a marcat „maturizarea”

În plus, același actor mai susține că „i-a fost marcată maturizarea psihică de celebra Sandy Bell, ale cărei aventuri au fost urmărite în cadrul familial. De asemenea, și serialul Dallas i-a fost decisiv în formare”, dar și că „el nu e Celentano, e actorul care-l joacă, această confuzie fiind făcută din ce în ce mai rar în zilele noastre”.

Serialul „Las Fierbinți” a debutat la PRO TV la 1 martie 2012 și s-a impus foarte repede atenției marelui public. În unele episoade au apărut și alți actori cu renume, ca Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele sau Răzvan Vasilescu, însă în general distribuția a rămas aceeași încă de la debutul său și până în prezent.

Adblock test (Why?)


Adrian Văncică, celebrul Celentano din ”Las Fierbinți”, a demisionat de la Teatrul Nottara. Motivul care l-a determinat să ia această decizie drastică EXCLUSIV - Playtech.ro
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...