Rechercher dans ce blog

Saturday, June 25, 2022

Gina Pistol, distrusă! Curg acuzații grave la adresa iubitei lui Smiley. Cu ce a mințit aceasta pe toată lumea - VoxBiz

Gina Pistol a ajuns să fie distrusă chiar de cei care o admirau până acum. Iubita lui Smiley a căzut victimă unor acuzații extrem de grave, la care nici până acum nu a reacționat. Momentul a fost unul cât se poate de jenant.

Totul a pornit de la o simplă imagine. Make-up artistul Ana Cucuota a machiat-o pe Gina Pistol și, evident a publicat și o imagine cu rezultatul final care a fost de-a dreptul surprinzător.

Deși make-up artistul a vrut doar să își etaleze munca, nu se aștepta cel mai probabil să împartă internauții în două tabere. În timp ce unii au lăudat-o pentru talent și de asemenea, au apreciat-o și pe Gina Pistol, alții au fost revoltați de cât de editată este poza, ba chiar au acuzat-o pe vedetă că ar folosi filtre pentru a îmbunătăți imaginea.

”Superbă!”, ”Cât de frumoasă e Gina!”, ”Tare mult îmi place!”, ”Ești superbă!”, au fost câteva dintre comentariile pozitive din partea fanilor săi.

Gina Pistol, acuzată că îi minte pe internauți

De cealaltă parte, comentariile negative au venit și mai repede. ”Prea mult Photoshop!”, ”OK, acum și una fără Photoshop!”, ”De ce promovezi un filtru?”, sunt o parte din restul comentariilor răutăcioase ale internauților.

Reacțiile zgomotoase nu au putut fi lăsate în urmă. Deși Gina Pistol nu a reacționat deloc, make-ul artista s-a simțit nevoită să o facă. Aceasta a publicat ulterior poza originală cu iubita lui Smiley, mărturisind că a apelat doar la un filtru de luminozitate și nimic mai mult, având în vedere trăsăturile blondinei.

”Pentru toți fanii mei înrăiți, asta e poza originală needitată. Gina Pistol este extrem de frumoasă. Iar unii dintre noi chiar știm să machiem.”, a reacționat aceasta, iubita lui Smiley distribuind pe Insta Story reacția ei.

Adblock test (Why?)


Gina Pistol, distrusă! Curg acuzații grave la adresa iubitei lui Smiley. Cu ce a mințit aceasta pe toată lumea - VoxBiz
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...