Rechercher dans ce blog

Friday, June 17, 2022

Demi Moore s-a afișat cu noul iubit. Cine este Daniel Humm / FOTO - Spynews

  • Demi Moore, ipostaze romantice alături de noul iubit
  • Daniel Humm a cucerit-o pe celebra actriță

Demi Moore stă numai cu zâmbetul pe buze de când a început o relație cu chef Daniel Humm. Celebru în industria culinară, noul iubit al consacratei actrițe s-a integrat deja în viața ei, iar cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună pe rețelele de socializare.

Demi Moore s-a afișat cu noul iubit, chef Daniel Humm

În imaginile postate de Moore pe Instagram, ea și Humm apar împreună într-o vacanță în Regatul Unit, alături de cățelul actriței. Într-o altă postare, starul de cinema și iubitul ei sunt împreună la meciul lui Rafael Nadal, din finala French Open 2022.

Us Weekly a confirmat că cei doi au început o relație în aprilie 2022, la doar câteva zile după ce au fost surprinși împreună la Săptămâna Modei în Paris.

Daniel Humm este originar din Elveția, fiind acum un chef renumit, care a câștigat prima sa stea Michelin înainte să împlinească vârsta de 24 de ani. La scurt timp după, s-a mutat în Statele Unite. Acum, este proprietarul și chef-ul restaurantului Eleven Madison Park din New York, care este considerat unul dintre cele mai bune din lume.

În iunie 2021, Humm a făcut valuri în lumea culinară, când a făcut tranziția apreciatului său meniu într-unul care este în totalitate vegan. Astfel, restaurantul său a devenit primul restaurant cu trei stele Michelin care servește numai mââncare de origine vegetală.

Adblock test (Why?)


Demi Moore s-a afișat cu noul iubit. Cine este Daniel Humm / FOTO - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...