Rechercher dans ce blog

Friday, June 17, 2022

Andreea Bălan, umilința vieții ei în dragoste chiar în timp ce se află la Asia Express/America Express! O lovitură la care nu se aștepta acum - VoxBiz

Andreea Bălan se află în această perioadă în Mexic, unde filmează pentru America Express, fosta Asia Express, reality show prezentat de Irina Fodor la Antena 1. Ea face echipă cu prietena ei, Andreea Antonescu și pare că lucrurile merg bine pentru ele până în acest moment pentru că în mod cert nu au fost eliminate.

De altfel, sunt mari șanse ca cele două fete să ajungă până în finală pentru că, pe de o parte sunt extrem de ambițioase, iar pe de alta, ambele aduc multă audiență postului, așa că este firesc să fie menținute în joc cât mai mult.

Și în timp ce Andreea Bălan se luptă pentru premiul cel mare la America Express, foștii ei iubiți se laudă cât de bine le merge în dragoste și cât de fericiți sunt acum, fără ea. Keo, cu care artista a trăit o poveste de iubire timp de 9 ani, tocmai a anunțat că se căsătorește cu Misty, femeia cu care a și înșelat-o pe vedetă și cu care are și un copil.

„Sunt sigur că va fi o mireasă superbă și o să-și aleagă rochia cum îi place ei. Ne gândim să facem, nu am stabilit nicio dată sau așa, clar va urma și acest pas (…) Nu a fost pe lista noastră de priorități, dar promitem când vom avea ceva concret să stiți.”, a spus Keo la Antena Stars.

Misty este în al nouălea cer de când a fost cerută în căsătorie și vrea să împărtășeacă bucuria ei cu toată lumea. Abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă și să petreacă până dimineața alături de prietenii ei de suflet.

Andreea Bălan, umilință maximă de la rivalele sale

„Îmi doresc foarte mult să port acea rochie de mireasă, să existe o ceremonie. Provin dintr-o familie credincioasă, bunica e extrem de credincioasă, mama la fel și mi-ar plăcea să există această ceremonie și în fața Domnului.

Mi-aș dori această petrecere cu apropiații noștri, să avem poze, amintiri. Va fi ceva foarte restrâns, doar apropiații, nu-mi doresc ceva grandios să n-ai timp să stai de vorbă cu toată lumea, să nu apuci să-i saluți. Vreau ceva încât să fim cu apropiații și să ne bucurăm cu adevărat de acele momente.”, a transmis și Misty tot la Antena Stars.

Și George Burcea o duce bine. El a declarat de nenumărate ori că este foarte fericit cu Viviana Sposub, care este femeia vieții lui. Înainte să plece la America Express, Andreea Bălan a fost văzută și ea cu un tânăr misterios, dar nu se știe dacă relația va rezista după atât de multă pauză și lipsă de comunicare.

Adblock test (Why?)


Andreea Bălan, umilința vieții ei în dragoste chiar în timp ce se află la Asia Express/America Express! O lovitură la care nu se aștepta acum - VoxBiz
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...