Rechercher dans ce blog

Sunday, January 30, 2022

Imaginile care au făcut furori pe Internet! Cum arată Edward Sanda în hainele Cleopatrei Stratan... - Click!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu foarte apreciat de internauți. Cei doi sunt parteneri și de viață și de scenă, iar plictiseala nu își are loc în relația lor. Zilele trecute, Cleopatra și Edward au dat curs unei provocări care face furori pe Tik-Tok, iar rezultatele au fost pe gustul fanilor. 

article img

Cleopatra și Edward Sanda s-au căsătorit anul trecut, spre surprinderea tuturor. Cei doi fac o echipă bună și acasă și pe scenă, iar anul 2022 se anunțp unul plin de proiecte. Cleo și Edward știu cum să își amuze fanii și îmbină reușit utilul cu plăcutul. Zilele trecute au acceptat să realizeze o provocare populară pe Tik-Tok și au făcut schimb de haine!

Cleopatra Stratan a îmbrăcat cămașa și sacoul soțului ei, în timp ce Edward a purtat o rochie verde, din satin, cu spatele gol. Pentru ca transformarea să fie una cât mai reușită, Edward și-a strâns părul într-un coc și și-a aplicat pe buze ruj. Așa cum era de așteptat, jocul celor doi a fost apreciat de fanii care s-au amuzat copios atunci când au văzut imaginile. 

stanga
dreapta

Cleopatra nu urmează cursurile unei facultăți

Cleopatra și Edward Stratan intenționeză să se concentreze asupra carierei muzicale și mai târziu asupra studiilor. Cleopatra nu dorește momentan să urmeze cursurile unei facultăți întrucât susține că timpul nu îi permite acest lucru. Edward îî sprijină decizia. Mai mult decât atât, Cleopatra i-a comunicat și tatălui ei decizia, iar Pavel Stratan nu i-a reproșat nimic, conform propriilor spuse. 

article img

"Suntem bine, muncim bine, am spus pas facultății pentru câțiva ani. Dacă ne-am fi înscris la facultate nu am fi avut timp și de muzică și de comunitatea online", a explicat Edward Sanda.

"Părinții noștri au fost înțelegători. Mi-au spus că dacă știu încotro mă îndrept, nu are rost să îmi mut traiectoria", a adăugat și Cleopatra. 

article img

Cleopatra și Edward s-au căsătorit anul trecut

Cleopatra și Edward s-au căsătorit anul trecut, atunci când artista avea doar 18 ani, iar Edward 23. În ciuda faptului că au existat voci care au criticat decizia lor de a se căsători la vârste atât de fragede, cuplul nu acordă atenție criticilor și se axează asupra lucrurilor pe care le consideră cu adevărat importante. 

"Cică suntem cel mai grăbit cuplu. Poate așa se vede din exterior, dar defapt povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate! ❤️", a scris Cleopatra Stratan pe Internet, sătulă să citească comentariile negative la adresa relației pe care o are cu Edward Sanda.

Edward și Cleopatra vor să lanseze propria colecție de îmbrăcăminte

Edward și Cleopatra nu sunt interesați doar de muzică. Ei vor să își lanseze propria colecție de haine și speră ca articolele pe care le vor scoate pe piață să fie bine primite de către publicul tânăr. 

"Vrem să facem colecția noastră de haine. Sperăm să se regăsească cât mai mulți tineri și să poarte stilul nostru", dezvăluia Cleopatra Stratan, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Adblock test (Why?)


Imaginile care au făcut furori pe Internet! Cum arată Edward Sanda în hainele Cleopatrei Stratan... - Click!
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...