Rechercher dans ce blog

Saturday, January 29, 2022

Cleopatra Stratan și soțul ei au făcut schimb de haine. Cum arată Edward Sanda într-o rochie mulată / - Spynews

  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda, schimb de ținute
  • Videoclipul lor s-a viralizat
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați de hateri

Atât Cleopatra Stratan, cât și Edward Sanda, sunt extrem de celebri pe rețelele de socializare, acolo unde sunt urmăriți de un număr însemnat de internauți. Cei doi soți au făcut o provocare în vogă pe TikTok.

Cleopatra Stratan și soțul ei au făcut schimb de haine

Așadar, Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au fost entuziasmați să facă schimb de ținute, spre amuzamentul fanilor lor. Cleopatra Stratan s-a îmbrăcat cu sacoul soțului său, de culoare neagră, o cămașă albă și ochelari de soare.

Pe de altă parte, Edward Sanda a fost nevoit să se îmbrace cu o rochie superbă, mulată, destul de scurtă, cu spatele gol. Și asta nu e tot, căci artistul și-a prins și părul într-un ”coc”, așa cum îl avea inițial și soția lui.

Și asta nu e tot, căci soțul Cleopatrei Stratan s-a lăsat și dat cu ruj, pentru a fi sigur că o imită pe partenera lui de viață cum poate el mai bine. Chiar și în aceste ipostaze amuzante, cei doi par să se iubească mai mult ca niciodată.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați de hateri

Cei doi tineri formează poate cel mai tânăr cuplu din lumea showbiz-ului românesc. De când s-au căsătorit și s-au mutat împreună, gurile rele parcă nu le mai dau pace, spunându-le că au făcut acest pas mare mult prea devreme.

Cu toate acestea, Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt de părere că nu s-au grăbit și că a fost cea mai decizie pe care ar fi putut să o ia, mai ales în condițiile în care s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Sătulă de toate mesajele dure sau atacatoare, Cleopatra Stratan a dorit să le dea o replică usturătoare tuturor celor care îi critică.

"Cică suntem “Cel mai grăbit cuplu”🤪 Poate așa se vede din exterior, dar defapt povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate! ❤️", a scris Cleopatra Stratan pe Internet.

Citește și: Acces Direct. Cum se înțelege Cleopatra Startan cu părinții lui Edward Sanda. Cei doi îndăgostiți au avut parte de o surpriză: „Ne-am văzut la studio”

Adblock test (Why?)


Cleopatra Stratan și soțul ei au făcut schimb de haine. Cum arată Edward Sanda într-o rochie mulată / - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...