Rechercher dans ce blog

Thursday, December 30, 2021

Elena Gheorghe, spaimă de zile mari! Cântăreața a fost evacuată din mall. „A venit poliția, au venit brigăzi speciale.” - Substantial.ro

Sursa Foto: Socila media
Publicat: joi, 30 decembrie 2021, 08:37
Actualizat: joi, 30 decembrie 2021, 08:47
Scris de:

A vrut să se relaxeze puțin la shopping, însă planurile i-au fost stricate. Elena Gheorghe a trecut printr-o spaimă de zile mari. Cântăreața a mers la mall, pentru câteva cumpărături, însă nici nu a apucat să intre bine în magazine că a fost evacuată, iar autoritățile au intervenit imediat. Ce a pățit artista?

Pe final de an, după o lungă perioadă în care nu a mai fost la mall, Elena Gheorghe a decis că este timpul pentru o sesiune de shopping. Vedea nu a stat mult pe gânduri și s-a îndreptat către mall, însă planurile i-au fost stricate imediat. La nici 20 de minute după ce ajuns, Elena Gheorghe a fost evacuată din mall.

Ceva a alertat autoritățile, iar toată lumea a fost evacuată din mall. La fața locului a intervenit poliția și brigăzile speciale. Deși nu a aflat ce s-a întâmplat cu exactitate, Elena Gheorghe s-a conformat și a renunțat la sesiunea de shopping.

 „După un timp, în care nu am mai fost la mall, am zis să fac și eu niște cumpărături, așa pe final de an.(…) Ajunsă în mall, după 20 de minute ne-au scos pe toți afară, au închis toate magazinele.(…)

A venit poliția, au venit brigăzi speciale, antitero, pentru că ceva se întâmplă.(…) Nu ni s-a spus nimic, oamenii sunt buluc, am ieșit cu toții afară și bineînțeles că ne îndreptăm spre casă, fără niciun răspuns, doar că sunt niște probleme tehnice.(…) Nu știu de ce natură sunt, dar clar ceva nu e bine.(…) Sper din inimă mea, să se termine totul cu bine.”, a povestit Elena Gheorghe, pe Instagram.

Elena Gheorghe, spaimă de zile mari! Cântăreața a fost evacuat din mall. „A venit poliția, au venit brigăzi speciale.”
Instagram

Elena Gheorghe, sărbători în familie

Anul acesta, Elena Gheorghe a ales să petreacă sărbătorile în familie. De Crăciun, artista a fost alături de cei dragi. Toată lumea s-a adunat în jurul bradului, iar atmosfera a fost una liniștită. Pentru Revelion, artista intenționează să urmeze aceeași rețetă.

„Ca în fiecare an, zilele de Crăciun sunt dedicate întru totul  familiei. Cu siguranță, vor fi cele mai frumoase sărbători de până acum, pentru că sunt primele din viața prințesei noastre, Amelie”, a declarat Elena Gheorghe.

Adblock test (Why?)


Elena Gheorghe, spaimă de zile mari! Cântăreața a fost evacuată din mall. „A venit poliția, au venit brigăzi speciale.” - Substantial.ro
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...