Rechercher dans ce blog

Thursday, December 30, 2021

Catherine Zeta-Jones, în lenjerie intimă la 52 de ani! FOTO... - click.ro

În cea mai recentă imagine publicată de Catherine Zeta-Jones pe rețelele de socializare, actrița în vârstă de 52 de ani pare că interpretează unul dintre rolurile de femeie fatală, din tinerețe. 

article img

Catherine Zeta-Jones, în lenjerie intimă la 52 de ani Foto: Getty

Vedeta debordează de senzualitate, iar imaginile pe care le publică în mediul online sunt dovada vie a acestui lucru! Celebra actriță a pozat într-un sutien decoltat, care i-a lăsat bustul la vedere, fiind într-o formă de zile mari. Timpul nu a reușit s-o schimbe prea mult pe Catherine Zeta-Jones, actrița rămânând cu fizicul și chipul de odinioară. 

Catherine Zeta-Jones, sexy în lenjerie intimă, la 52 de ani

Catherine Zeta-Jones are 52 de ani, însă nu se sfiește să se îmbrace precum o puștoaică de 20! Aceasta poate juca oricând rolul unei femei fatale, având în vedere că și-a păstrat viu sex-appeal-ul, iar pe micile ecrane dă la fel de bine ca în tinerețe.

Actrița este căsătorită cu Michael Douglas din anul 2000 și a născut de două ori, însă pare că a descoperit elixirul tinereții. Imaginea în cauză a primit zeci de mii de aprecieri și comentarii din partea internauților, care nu știu cum s-o mai complimenteze pe vedetă.

Celebra actriță de la Hollywood a vizitat România pentru perioada filmărilor serialului „Wednesday”, regizat de Tim Burton, în care va interpreta rolul Morticiei Addams. Show-ul este filmat în totalitate în România și urmează să fie difuzat pe platforma de streaming Netflix.

Catherine Zeta-Jones joacă alături de George Burcea

Producția va avea numai 8 episoade și urmărește perioada de studenție a tinerei Wednesday Addams, serialul purtându-i numele. Catherine Zeta-Jones s-a declarat încântată de țara noastră, lăudând-o în mai multe rânduri.

„Sunt gata să merg să-mi fac părul, să mă machiez. Mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, spunea recent Catherine Zeta-Jones, într-un filmuleț publicat pe rețelele sociale. 

George Burcea este și el unul dintre actorii care fac parte din producția americană, interpretând rolul majordomului familiei Addams, Lurch. Acesta a cunoscut-o, astfel, personal, pe Catherine și s-a declarat extrem de entuziasmat de întreaga experiență.

stanga
dreapta

Adblock test (Why?)


Catherine Zeta-Jones, în lenjerie intimă la 52 de ani! FOTO... - click.ro
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...