Rechercher dans ce blog

Wednesday, September 1, 2021

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu se căsătorește cu iubitul ei. Nimeni nu se aștepta la asemenea răspuns - PLAYTECH

Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu Felix Baumgartner de 6 ani, dar vedeta nu a ajuns în fața altarului alături de partenerul său. În timp ce mulți s-au întrebat de ce aceasta nu s-a căsătorit cu iubitul ei, iată că a venit momentul ca ea să spună adevărul.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre mariajul cu iubitul ei. De ce nu a făcut pasul cel mare

Mihaela Rădulescu este împlinită pe plan profesional, mai ales pentru că trăiește o poveste de dragoste superbă alături de Felix Baumgartner. În timp ce gurile rele au spus că, de-a lungul anilor, cei doi s-au despărțit de nenumărate ori, se pare că nu a fost vorba niciodată de așa ceva.

Vedeta de televiziune a trecut prin două căsnicii ce nu au avut succes, așa că nu își dorește să își facă planuri de viitor cu privire la a îmbrăca, din nou, rochia de mireasă. Aceasta a dezvăluit că nu vrea să sufere, mai ales pentru că viitorul este unul plin de mistere.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă.

Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața! Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de treaba noastră.”, a explicat Mihaela Rădulescu într-o emisiune TV.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Felix Baumgartner: ‘Ne tot desparte lumea’

Viața amoroasă a Mihaelei Rădulescu a fost mereu analizată în showbiz-ul românesc, așa că mulți au speculat, de-a lungul timpului, că mai multe despărțiri s-au produs în relația cu Felix Baumgartner. Aceasta mărturisea, în trecut, că a decis să nu mai facă publice anumite detalii din intimitatea sa.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită.

Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună.

Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva.”, a spus Mihaela Rădulescu, în trecut, pentru revista Viva!.

Adblock test (Why?)


Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu se căsătorește cu iubitul ei. Nimeni nu se aștepta la asemenea răspuns - PLAYTECH
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...