Totuși, diva de la Monaco nu poate renunța la două dintre ele, din care se înfrupta când vine în țară. „Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea, mai ales când îl prindeai pe ăla proaspăt, roz așa, și tăiat foarte subțire, și cu pâinea aia caldă, franzela aia albă. Deci eu nu am o problemă cu asta, cum nu am o problemă cu nimic din ce înseamnă mâncare românească. Atunci când vin în România îmi este poftă fix de lucrurile cele mai nesănătoase, cele mai românești. Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc. Cum e și amandina și alte lucruri de care nu simt nevoia să mă despart, oricâte teorii despre nutriție și sănătate mi-ai da”, a explicat ea pentru evz.ro.
Mihaela Rădulescu ține la siluetă, dar nu poate renunța la două alimente - Click!
Read More
No comments:
Post a Comment