Rechercher dans ce blog

Monday, July 19, 2021

Smiley şi-a schimbat, în sfârşit, freza. Imaginea cu noul look a stârnit hohote de râs. Uluitor cum arată acum iubitul Ginei Pistol - PLAYTECH

Smiley și Gina Pistol sunt mai fericiți ca niciodată și asta se vede prin fotografiile pe care le postează constant. Cei doi se bucură de fetița lor Josephine, pe care au ales să nu o posteze pe internet.

Smiley şi-a schimbat, în sfârşit, freza

Recent, Smiley și-a lăsat părul să crească, asta după ce în urmă cu un an fusese tuns chiar de iubita lui, cât timp erau în vigoare restricțiile de circulație și toate frizeriile erau închise.

El și-a surprins fanii cu părul lui natural, pe care și-l ține în mare parte din timp prins într-un coc sau o coadă.

Acum, el și-a lăsat cârlionții liberi și a postat fotografia inedită pe Instagram. După ce le-a făcut o farsă fanilor săi, publicând o fotografie în care are părul scurt și blond, acum artistul le-a spus adevărul și a postat o fotografie cu părul lui natural, desfăcut și vâlvoi.

În octombrie anul trecut, Smiley a decis să își schimbe look-ul, iar fanii l-au felicitat pentru alegerea făcută. El a optat pentru un păr mai scurt, pe care și l-a împletit în codițe tip spic.

Nu a trecut mult timp și a decis să își schimbe din nou înfățișarea. Artistul s-a tuns zero pe o parte și și-a îndreptat restul de păr.

Smiley și Gina și-au botezat recent fetița, pe Josephine, apoi au ținut o petrecere la care au participat familia, prietenii și apropiații.

Smiley, un tătic model

A fost o ceremonie emoționantă, la care Gina a plâns, iar imaginile au fost distribuite pe rețelele sociale abia în zilele de după eveniment.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar iubirea lor a devenit și mai mare odată cu venirea pe lume a fetiței lor.  În plus, artistul se descurcă de minune în rolul de tătic.

„Sunt fix in camera fetitei, suntem extrem de bucurosi, e o fericire pe care nu am trait-o niciodata, ne trezim impreuna, facem toate lucrurile impreuna.

Gina si-a revenit foarte bine si totul decurge conform planului, chiar daca nu avem unul, fetita noastra este o minune pentru noi si ne bucuram de fiecare clipa cu ea.

Nu a inceput sa zica tata! E un lucru pe care nu ai cum sa il simti altel, sunt sentimente noi pentru mine si Gina si ne-au scris multi oameni, ne-au transmis sfaturi, au facut glume.

Adevarul e ca o sa traim fiecare clipa, fie ea frumoasa, obositoare, chiar daca te trezesti la 4 dimineata e o placere’, a spus Smiley.

Adblock test (Why?)


Smiley şi-a schimbat, în sfârşit, freza. Imaginea cu noul look a stârnit hohote de râs. Uluitor cum arată acum iubitul Ginei Pistol - PLAYTECH
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...