Rechercher dans ce blog

Saturday, May 29, 2021

Câștigătorul Românii au talent nu ia, de fapt, 120.000 de euro. Bani sunt mai puțini,… - IMPACT

Câștigătorul Românii au talent nu ia, de fapt, 120.000 de euro. Bani sunt mai puțini, detaliul care nu se spune la TV. Cu cât se micșorează suma, citiți în articolul de mai jos.

Câți bani încasează, de fapt, câștigătorul Românii au Talent. Ce mai rămâne din marele premiu de 120000 de euro

Câștigătorul Românii au talent nu încasează tot premiul de 120.000 de euro. Bani sunt mai puțini, detaliu care nu se spune la TV.

Câștigătorul Românii au talent 2021 nu se poate bucura pe deplin de premiul de 120.000 de euro, întrucât acesta este impozitat. Câți bani a câștigat în realitate, vedeți în rândurile de mai jos.

Ana Maria Margean, castigatoarea marelui premiului Romanii au Talent
Ana Maria Margean, castigatoarea marelui premiului Romanii au Talent

Ce premii sunt impozitate

Asta se întâmplă cu orice premiu obținut din concursuri, inclusiv cele televizate, sunt taxate. Legea se aplică atât pentru primele trei locuri din concurs, precum și la premiul de originalitate.

Potrivit legii, veniturile din premii se impozitează prin reținerea la sursă cu un procent de 10%. Procentul se aplică asupra întregului venit. Calculul se face după scăderea din venitul brut a sumei de 600 de lei, aproximativ 123 de euro.

Cu cât rămâne câștigătorul premiului de originalitate

În cazul premiului de originalitate și al celui oferit pentru locul al treilea, 10.000 de euro pentru fiecare, suma câștigată în realitate este 8.890 de euro.

În cazul grupului care a câștigat premiul de originalitate al Românii au Talent, Art of Robots, banii se vor împărți la patru. Astfel, fiecare din cei patru dansatori din Kîrgîstan va avea în cont 2.222 de euro, circa în jur de 10.800 de lei.

Câți bani ia locul II

Locul al doilea rămâne în mână cu suma de 17.890 de euro, ceee ce înseamnă aproape 88.000 de lei. În ceea ce privește marele premiu, câștigătorul rămâne cu suma de 107.890 de euro, ceea ce înseamnă aproximativ 530.000 de lei.

La Românii au Talent, 11 finaliști s-au luptat pentru marele premiu în cel de-al 11-lea sezon. Cele mai spectaculoase numere artistice le-au oferit în gala din 28 mai Ana-Maria Mărgean, fetița-ventriloc, Duo Turkeev și Art of Robots.

GIM, moment emoționant la Românii au Talent

De asemenea, un moment extrem de emoționant a fost cel al lui Ghintan Ion Mihai, zis și GIM. Acesta a reușit să îl facă pe Florin Călinescu să verse câteva lacrimi. Băiatul a cărui poveste de viață i-a făcut pe telespectatori să plângă.

Un moment extrem de emoționant a fost protagonizat de Ghintan Ion Mihai (GIM), care a reușit să îl facă pe Florin Călinescu să verse câteva lacrimi. Băiatul a cărui poveste de viață i-a făcut pe telespectatori să plângă, a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au scris mesaje de încurajare după ce și-a expus sufletul în fața tuturor.

Magitot a mulțumit pentru mesajele de încurajare

În finala din acest an s-a aflat un concurent mai veche cunoștință a emisiunii. Magitot a mai fost la Românii au Talent în sezonul din anul 2019, unde a ajuns în finală fără să reușească însă să câștige nimic. Acesta a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au scris mesaje de încurajare după ce și-a deschis sufletul în fața tuturor.

Adblock test (Why?)


Câștigătorul Românii au talent nu ia, de fapt, 120.000 de euro. Bani sunt mai puțini,… - IMPACT
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...