Rechercher dans ce blog

Saturday, June 18, 2022

Cum arată Smiley după ce și-a tuns părul pentru un act caritabil. Transformarea este una spectaculoasă / - Spynews

  • Smiley a spus adio părului lung
  • Artistul s-a tuns scurt pentru un act caritabil

Cunoscut de publicul larg cu un păr lung, pe care adesea îl ținea prins într-o codiță, de data aceasta Smiley a dorit să facă un act de caritate, astfel că și-a tuns părul și l-a donat persoanelor diagnosticate cu cancer.

Cum arată Smiley după ce s-a tuns scurt

Plin de emoții, dar sigur pe el și încrezător că o să facă o persoană diagnosticată cu cancer să zâmbească și să treacă mai ușor prin boală, Smiley a decis să își tundă părul și să doneze coada de 15 cm.

Ei bine, zis și făcut! Ce-i drept, nu se aștepta nimeni la un astfel de rezultat spectaculos și cu atât mai puțin la o astfel de decizie din partea lui, însă ceea ce putem spune este că noul look îi vine foarte bine, fanii fiind în extaz.

"Vreau să vă spun că am emoții. Gata, azi pleacă.", a spus Smiley înainte de a se tunde.

Smiley a dat uitării părul lung

Fiindcă de la bun început a aunțat faptul că o să se tundă pentru un gest impresionant și de caritate, Smiley și-a ținut marea comunitate de care se bucură în mediul online la curent cu fiecare noutate.

Încă de când era în drum spre salonul unde s-a tuns, celebrul artist le-a spus fanilor că este foarte emoționant însă este mai decis ca niciodată că vrea să facă această transformare memorabilă pentru un astfel de act de caritate.

De asemenea, a imortalizat fiecare moment și din salon, fiind surprinsă fiecare etapă, de la tăierea părului lung prins într-o coadă și până la look-ul fresh și de vară pe care-l are acum.

CITEȘTE ȘI: Gestul impresionant făcut de Smiley! Artistul își donează părul pentru persoanele diagnosticate cu cancer: ''Mâine mă tund”

Adblock test (Why?)


Cum arată Smiley după ce și-a tuns părul pentru un act caritabil. Transformarea este una spectaculoasă / - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...