Rechercher dans ce blog

Saturday, May 28, 2022

Suma pe care Corina Chiriac o încasează la un eveniment. Artiștii mai tineri i-au luat fața, câți bani câștigă - EVENIMENTUL ZILEI

Artiștii din România sunt foarte căutați la nunți, botezuri sau alte evenimente. După ce s-au ridicat restricțiile, oamenii s-au îngrămădit să își cheme soliștii preferați la petreceri. O vedetă foarte căutată este Corina Chiriac. Aceasta cere 1300 de euro pentru o cântare, dar există și cântăreți mai tineri care vin pe sume mult mai mari.

Cu toate că sumele diferă în funcție de sezon și eveniment, Corina Chiriac este una dintre cele mai accesibile artiste pentru petreceri. Vedeta anilor ‘70 nu a renunțat la pasiunea pentru muzică, dar nu mai este la fel de căutată ca pe vremuri.

În urmă cu doi ani, Corina Chiriac cerea 1000 de euro, dar a decis să își mărească prețul cu 300 de euro, mai ales după pandemie. Cu toate că CRBL nu este la fel de cunoscut ca ea, fostul component al trupei „Simplu” nu vine la evenimente fără 2.500 euro (pe o oră).

Ce s-a ales de cariera Corinei Chiriac?

Chiar dacă Corina Chiriac a bucurat sufletele românilor cu muzica ei, aceasta a ajuns să trăiască cu frica zilei de mâine. Artista are o pensie mediocră după 50 de ani în luma reflectoarelor.

Cu toate astea, vedeta a declarat că tratează viața cu „un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber”.

”Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat artista pentru revista Formula As.

Adblock test (Why?)


Suma pe care Corina Chiriac o încasează la un eveniment. Artiștii mai tineri i-au luat fața, câți bani câștigă - EVENIMENTUL ZILEI
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...