Rechercher dans ce blog

Tuesday, May 31, 2022

Primele imagini cu nepoțica Didei Drăgan. Chiar nora sa i-a adus-o acasă, în vizită / PAPARAZZI - Spynews

  • Cântăreața a devenit recent bunică
  • Primele imagini cu mezina familiei
  • Dida Drăgan a luptat cu o boală nemiloasă

În urmă cu doar câteva luni, Dida Drăgan a devenit bunică. Este o fire foarte selectivă, așa cum chiar ea a povestit la un moment dat. Așadar, de ani buni, stă cât mai departe de micile ecrane și de ochii curioșilor.

Primele imagini cu nepoțica Didei Drăgan

Cu toate acestea, deși nu se mai expune atât de mult, duce o viață cât se poate de fericită și liniștită. A fost și este în continuare bucurie mare în familia artistei, mai ales de când pe lume a venit și nepoțica ei.

Cântăreața în vârstă de 75 de ani a trecut prin momente destul de dificile, momente cărora alții le-ar face față cu greu. Acum, este fericită și împlinită, iar recent nepoțica ei a vizitat-o. Nora Didei Drăgan a fost surprinsă de paparazzii de la Spynews.ro.

Florin Ochescu, fiul Didei Drăgan, a devenit, așadar, tată de fată. Partenera de viață a lui Flroin Ochescu a fost surprinsă coborând din mașină, cu cea mică în brațe, și îndreptându-se către casa artistei.

Dida Drăgan a luptat cu o boală nemiloasă

Dida Drăgan a uimit pe toată lumea în momentul în care s-a hotărât să se întoarcă în România, după ce, ani la rând, a locuit mai mult în Elveția, la sora ei. S-a luptat cu probleme de sănătate destul de grave.

A fost supranumită "vocea de flacără", însă s-a luptat cu o boală nemiloasă timp de mai bine de un deceniu. Din fericire, cântăreața a reușit să iasă învingătoare din lupta cu boala, iar acum este o persoană extrem de credincioasă.

Dida Drăgan a povestit ulterior că singura ei nădejde a fost copilul ei.

Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu. Am stat 9 luni întinsă în pat, iar Dumnezeu mi-a făcut onoarea de a avea un copil după 15 ani. L-am obţinut foarte greu. Mergeam la biserică şi întrebam, «Doamne, ce o să fac, pe ce cale să o iau?». Depinde şi cât eşti de tare…”, a mărturisit Dida Drăgan în 2010.

Citește și: Cine este Florin Ochescu Jr., fiul Didei Drăgan

Adblock test (Why?)


Primele imagini cu nepoțica Didei Drăgan. Chiar nora sa i-a adus-o acasă, în vizită / PAPARAZZI - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...