Rechercher dans ce blog

Friday, January 28, 2022

Călin Geambașu face dezvăluiri tulburătoare despre Mălina Olinescu. „Mama ei celebră nu se mândrea cu… - IMPACT

Mălina Olinescu ar fi împlinit, mâine, 48 de ani, prilej pentru Călin Geambașu, care i-a fost prieten de suflet, până în ultima ei clipă de viață, să o comemoreze. Artistul a dat timpul înapoi și și-a amintit cu nostalgie de copilăria lor, lipsită de griji, de vacanțele de pe Litoral, când se bălăceau în mare, culegeau scoici și înălțau castele de nisip. Atât de îndepărtate par acum acele vremuri! Mălina a fost, însă, mai întâi de toate, un suflet generos: ”Le cumpăra mereu mâncare unor cerșetori!”, ne-a povestit Călin Geambașu, în exclusivitate pentru impact.ro. El ne-a oferit și câteva fotografii cu Mălina, păstrate cu sfințenie într-un album.

Mălina Olinescu s-a stins din viață pe 12 decembrie 2011. S-a spus că s-ar fi aruncat de la etaj, că s-ar fi sinucis, în urma unei decepții amoroase, însă tot mai multe dovezi indică faptul că de fapt a fost un accident, o confuzie din cauza pastilelor de somn. Au trecut zece ani de la tragedia care a îndurerat întreaga țară. Iar când dorul doare, al naibii de tare, solistul Călin Geambașu, care i-a fost Mălinei prieten de suflet, deschide nerăbdător albumul cu fotografii, în care stau cuminți, încremenite în timp, zeci de fotografii în alb- negru, cu ei doi. Sunt imortalizate momentele lor de bucurie, din vacanțele petrecute de Mălina și de Călin pe Litoral…

„Mălina Olinescu le cumpăra mereu mâncare unor cerșetori”

Călin Geambașu își amintește cu drag de Mălina, pe care a admirat-o enorm și din punct de vedere profesional, ei formând o adevărată echipă, de la debut și până la sfârșitul vieții ei:

„Mălina se remarca printr-o modestie exagerată în raport cu virtuțile ei. Îmi aduc aminte cum o lăsam acasă într-o seară, după repetiții, și îi spuneam că stau în fața scării blocului, până mă asigura că a ajuns cu bine. Mi-a zis însă că o să am ceva de așteptat fiindcă mai întâi le cumpăra ceva de mâncare unor cerșetori care stăteau prin acea zonă.

Era mereu cu zâmbetul la ea și pusă pe glume, chiar dacă mai avea și pase proaste sau era foarte obosită, ca orice om. Pe plan profesional, nu am găsit egal până acum și am lucrat cu multe voci (mă refer la intonație impecabilă, expresivitate, ambitus, rezistentă ore întregi, delicatețe, pronunție în orice limbă străină și seriozitate în abordarea oricărui proiect). Îi spuneam permanent cât de splendidă și plină de calități este”.

Calin Geambasu, dezvaluiri despre Malina Olinescu
Doina Spataru si Malina Olinescu

Călin Geambașu: „Niciodată, în 30 de ani de prietenie, nici măcar nu m-am gândit să o sărut. Dragostea noastră avea puterea unei relații frate – soră”

Călin ne-a mai povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, că, deși au avut o relație foarte strânsă, el și Mălina nu au trecut niciodată granița prieteniei, o prietenie unică, aproape ireală:

„O admiram imens, deși niciodată, în cei 30 de ani de prietenie, nici măcar nu m-am gândit să o sărut; dragostea noastră avea puterea unei relații frate-soră. În sute de concerte am cântat împreună, începând cu Școala Vedetelor și continuând cu trupa noastră, până la final. La finalul ei. S-a stins o emoție autentică, un om curat, care nu a deranjat pe nimeni niciodată. Doar a ajutat pe oriunde a fost”…

Călin Geambașu: „Mama ei, Doina Spătaru, nu s-a mândrit niciodată cu performanțele Mălinei”

Artistul Călin Geambașu îi aduce un mare reproș solistei Doina Spătaru, pe care o acuză că niciodată nu și-a lăudat talentata fiică, pe Mălina Olinescu, o răsfățată a marilor premii muzicale:

„Observ cu stupoare că Doina Spătaru nu povestește despre realizările fantastice și timpurii ale fiicei ei. N-a auzit-o nimeni să spună că fiica ei a reprezentat România la Eurovision sau că a fost finalistă cu o piesă compusă de mine. Este dezamăgitor, derutant. Sau să se laude cu performanța Mălinei Olinescu, care, în 1996, câștigase, cu toată echipa de la Școala Vedetelor, Premiul l, la competiția Montreux, unde au fost prezentate 200 de producții tv de divertisment din întreaga lume, distincție înmânată chiar de directoarea BBC.

Nici această performanță nu i s-a părut majoră? Dar n-a impresionat-o nici măcar că Mălina a obținut Premiul 1, la Cerbul de Aur, Secțiunea Interpretare, ediția din 1997, unde Christina Aguilera s-a clasat pe locul 4? Nici că obținuse, la doar 20 de ani, Discul de Aur pe scena Sălii Palatului, în 1996, alături de Școala vedetelor?”.

A muncit până la sfârșitul vieții: „Dovadă stau acele videoclipuri realizate chiar în anul decesului”

Mălina a fost în plin elan profesional până la finalul vieții. „Drept dovadă stau acele multe videoclipuri profi făcute cu trupa noastră, chiar în anul decesului, filmări realizate cu 8-10 camere, în regim de Live și mai bine de un an de probe și de repetiții, totul în paralel și cu prezența ei alături de noi ca solistă a emisiunii Dansez pentru tine! (PRO TV)”, ne-a mai povestit Călin Geambașu.

„Doar mămica ei, în mod paradoxal, se făcea că nu vedea aceste lucruri, fiindcă nimeni nu a auzit-o pe Doina povestind public aceste realizări concrete ale fiicei ei, care scot la suprafață caracterul, unicitatea și munca solidă a unui om”, a adăugat el.

Mălina Olinescu are fi împlinit 48 de ani: „Nu îi plăcea să se serbeze!”

Mălina Olinescu ar fi împlinit, sâmbătă, 29 ianuarie, 48 de ani. Nu îi plăcea să se serbeze, să organizeze petreceri fastuoase, să se distreze și să primească daruri:

„Noi cântam la atât de multe evenimente, încât nu mai ne mai serbam ziua de naștere, nu organizam petreceri. Părea doar o zi ca oricare alta. Am omagiat-o însă, de ziua ei, în 2013, la Teatrul Constantin Tănase, printr-un spectacol unicat, Glas de înger. Cu vocea ei, dar în lipsa ei…”, ni s-a mai confesat Călin Geambașu, pentru impact.ro.

Adblock test (Why?)


Călin Geambașu face dezvăluiri tulburătoare despre Mălina Olinescu. „Mama ei celebră nu se mândrea cu… - IMPACT
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...