Rechercher dans ce blog

Monday, January 31, 2022

Andreea Bălan, o nouă vacanță în Austria. Vedeta și-a lăsat fetițele acasă: ''Nici mie nu-mi vine să - Spynews

  • Andreea Bălan, vacanță de vis în Austria
  • Iată imagini de colecție cu artista!

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a avut parte de mai multe vacanțe spectaculoase, atât în Dubai, cât și în Mexic. De această dată s-a hotărât să meargă alături de prietenii ei la schi, tocmai în Austria.

Andreea Bălan, vacanță de vis în Austria

Andreea Bălan și-a început anul în diferite vacanțe exclusiviste din afara țării, iar de această dată petrece momente de vis în Austria alături de prietenii ei. vedeta și-a lăsat fetițele Acasă de acest De această dată, vedeta și-a lăsat fetițele acasă, însă mereu le surprinde pe micuțe cu cadouri din vacanță.

''Nu o să vină să credeți unde sunt, nici mie nu-mi vine să cred unde sunt, dar îmi place să fiu aventurieră , așă m-am urcat în avion, în tren și am ajuns aici'', a declarat Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, imagini de colecție din vacanță

Andreea Bălan se ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, iar vedeta a postat o serie de fotografii din vacanță, chiar de pe pârtia de schi, bucurându-se de zăpadă.

Cântăreața s-a bucurat de temperaturi ridicate până în aceste momente, mai ales după ultima vacanță în Mexic, însă acum artista a trecut la temperaturi mult mai scăzute și la haine groase.

Citește și: Cum au reacționat fetițele Andreei Bălan atunci când s-a întors din vacanță. Artista, dezvăluiri la Xtra Night Show: ''A fost sărbătoare”

Adblock test (Why?)


Andreea Bălan, o nouă vacanță în Austria. Vedeta și-a lăsat fetițele acasă: ''Nici mie nu-mi vine să - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...