Rechercher dans ce blog

Saturday, December 25, 2021

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară! Actrița a dat vestea cea mare chiar în ziua de - Spynews

  • Vedeta, însărcinată din nou
  • Cosmin Curticăpean și soția lui, în extaz
  • Laura Cosoi așteaptă o fetiță sau un băiețel?!

Pentru Laura Cosoi, ziua de Crăciun este una cât se poate de specială, mai ales în condițiile în care este și ziua în care a împărtășit cu toată lumea vestea că este însărcinată pentru a treia oară.

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară!

Laura Cosoi le-a urat un Crăciun fericit și luminat tututor urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare și le-a dat și vestea cea mare: că este însărcinată, din nou. Actrița a povestit pe Instagram că dintotdeauna și-a dorit o familie numeroasă și unită.

De anul viitor, iată că visul Laurei Cosoi va fi cât se poate de adevărat. Așa cum a spus că își dorește, copiii ei vor cânta colinde, vor alerga prin jurul bradului și o vor ajuta la prepararea deserturilor de Crăciun.

”Cel mai mult imi place sa fiu cu ei! Mi-am imaginat, alaturi de Cosmin, o familie mare, unita, cu scaune multe asezate in jurul mesei de Craciun, cu copiii care sa ne colinde, sa se alerge in jurul bradului, sa ma ajute la facut prajituri, o viata in care iubirea sa ne acopere!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Cosmin Curticăpean și partenera lui de viață sunt în extaz, mai ales d eâcnd au aflat că vor avea o familie și mai numeroasă. De asemenea, Laura Cosoi a afirmat că cea mai mare bogăție o pot aduce doar copiii.

Laura Cosoi așteaptă o fetiță sau un băiețel?!

Și dacă vă întrebați care este, de fapt, sexul bebelușului, iată că Laura Cosoi a fost cât se poate de atentă la detalii și a împărtășit cu fanii faptul că va veni pe lume, în doar câteva luni, o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera, cele două fiice ale ei.

”în acest moment, brațele noastre devin și mai încapatoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastra mai asteptam o fetita, o surioara pentru Rita si Vera. Ce dar minunat este viata, cata bogatie pot aduce copiii, ce sentiment inaltator de recunostinta ne incearca ori de cate ori le privim, cat de mare si de bun este Dumnezeu cu noi…!”, a mai scris Laura Cosoi pe Instagram.

În luna septembrie, anul acesta, Laura Cosoi și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, au vorbit pentru prima oară despre o a treia sarcină. Cei doi nu au spus ”nu” atunci când a venit vorba despre un al treilea copil.

Cei doi au deja două fiice minunate, însă amândoi au povestit pe atunci că fetițele au început deja să meargă la școală, motiv pentru care se simt singuri, deci un nu au avut cum să spună ”nu” când au aflat că a venit, din nou, barza.

Citește și: Laura Cosoi, confesiuni pe Instagram despre pierderea tatălui ei din cauza virusului Covid-19: "Aș vrea să pot lua oamenii dragi în brațe"

Adblock test (Why?)


Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară! Actrița a dat vestea cea mare chiar în ziua de - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...