Rechercher dans ce blog

Sunday, October 31, 2021

Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu, o nouă apariție de senzație! A jucat rolul Pamelei… - Prosport

Crina Abrudan a fost iar la înălțime! Soția lui Gabi Popescu l-a dat pe spate pe celebrul Cheloo, pe scena iUmor.

Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a copiat-o pe Pamela Anderson, după ce a apărut îmbrăcată provocator, în costum de baie.

Dacă Crina Abrudan şi-a început cariera în media la Radio Transilvania, devenind apoi redactor la Antena 1 Oradea, Gabi Popescu a debutat ca fotbalist la Electroputere Craiova, în 1992, iar în 2005 s-a retras după o scurtă aventură la JEF United Chiba.

Cheloo, impresionat de Crina Abrudan, „Pamelo Anderson de România”: „Visul meu împlinit!”

Crina Abrudan a ieșit iar în evidență! De această dată, soția lui Gabi Popescu a jucat rolul Pamelei Anderson și a apărut pe scena iUmor în costum de baie roșu, cu extensii și machiaj provocator.

Aflat în juriu, alături de Delia și Mihai Bendeac, cunoscutul Cheloo a avut doar cuvinte de laudă pentru Crina Abrudan.

„Pamela Anderson sau visul meu împlinit… Pentru mine, apariția Pamelei Anderson la iUmor înseamnă trezirea la realitate”, a fost reacția lui Cheloo.

După o relaţie de aproape zece ani, Crina Abrudan s-a căsătorit cu fotbalistul Gabi Popescu. ProSport a scris despre povestea lor de dragoste încă din 2008.

Nunta a avut loc în iulie 2017 şi a fost una de zile mari. Fosta ştiristă de la Antena 1 a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov, în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi. Blonda a optat atunci pentru o creaţie a designerului israelian Galia Lahav, pentru care a făcut special un drum la Tel Aviv.

Fostul fotbalist a împlinit 47 de ani pe data de 25 decembrie, iar în 2019 Crina și Gabi au mers la un restaurant de top pentru a celebra, la renumitul Nusr-Et Steakhouse din New York.

Adblock test (Why?)


Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu, o nouă apariție de senzație! A jucat rolul Pamelei… - Prosport
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...