Rechercher dans ce blog

Saturday, October 30, 2021

Auchan: Cum faci Cumparaturile Fara Certificat Verde Digital - iDevice.ro

Auchan Certificat Verde

Auchan este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, iar in baza noilor reglementari privind accesul in magazine, in anumite locatii din tara accesul e permis exclusiv cu Certificat Verde Digital. Magazinele Auchan care se afla in interiorul unor centre comerciale nu pot fi vizitate decat de catre romanii care au un Certificat Verde Digital, chiar daca ele sunt esentiale, iar asta pentru ca pana a ajunge acolo trebuie sa treaca prin acel centru comercial.

Auchan permite accesul fara Certificat Verde Digital in magazinele care au intrare directa de afara, iar asta pentru ca fiind magazine esentiale cu acces neingradit din exterior, nu e necesara verificarea. Pentru acele magazine in care accesul se poate face exclusiv cu un Certificat Verde Digital, cei de la Auchan au o solutie simpla pentru romanii care vor intr-adevar sa-i cumpere produsele si nu sunt hotarati sa boicoteze lantul de magazine, asa cum cer unii.

Auchan: Cum faci Cumparaturile Fara Certificat Verde Digital

Auchan le permite acestor romani sa-si comande din magazinul sau online produsele pe care doresc sa le cumpere, si sa le ridice din exteriorul magazinelor, acolo unde nu se cere Certificat Verde Digital. Auchan spune ca poate pregati in doar o ora comenzile facute online de catre clientii care vor sa ii cumpere produsele din hypermarket-uri, astfel ca trebuie doar sa alegeti in magazinul online produsele, apoi sa mergeti si sa le ridicati.

Auchan le ofera romanilor care fac asta si un voucher de 20 de LEI pentru cumparaturi de peste 200 de LEI, iar asa se elimina obligatia de a avea un Certificat Verde Digital pentru cumparaturi. Auchan nu este singurul lant de magazine care a gandit in acest mod si a gasit o solutie pentru obligatia de a avea un Certificat Verde Digital, astfel ca depinde doar de oameni daca vor sa cumpere produsele, sau nu, mai ales ca solutia e si una care elimina riscurile de infectare.

Auchan are pe website-ul sau mai multe detalii despre sistemul care permite comandarea cu ridicare a produselor din magazinul online, asa ca va puteti face o idee clara cu privire la modul in care functioneaza tot.

Adblock test (Why?)


Auchan: Cum faci Cumparaturile Fara Certificat Verde Digital - iDevice.ro
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...