Rechercher dans ce blog

Friday, October 29, 2021

Andra, primele declarații despre divorțul de Cătălin Măruță. ”E o greșeală pentru multe cupluri” - Substantial.ro

Publicat: joi, 28 octombrie 2021, 14:48

Actualizat: joi, 28 octombrie 2021, 14:51

Andra și Cătălin Măruță sunt un etalon atunci când vine vorba de relații de durată. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani. În tot acest timp au reușit să se descopere mai mult ca niciodată și să se iubească enorm. Cum niciun cuplu nu este perfect și în familia Măruță au exitat certuri și situații tensionate.

Andra și Măruță, la un pas de divorț?

Andra a auzit foarte multă lume spunând: ”Aș vrea o relație ca a ta!”. Asta o sperie cel mai mult pe artistă, mai ales că știe că nimic nu este numai lapte și miere. Andra a vorbit de foarte multe ori despre relația pe care o are cu Cătălin. Artista a reușit să treacă cu bine peste fiecare moment tensionat, iar acum, dupa 15 ani poate da sfaturi. Andra crede că cel mai mare plus în relația ei a fost faptul că atât ea, cât și Cătălin au programe încărcate. Cei doi abia se văd câteva ore pe zi, așa că nu au deloc timp să se plictisească unul de celălalt. Mulți ar vedea asta ca pe un dezavantaj, dar Andra crede ca este marele ei avantaj. Vedeta a avut noroc că și soțul ei activează în acelasi domeniu și știe ce înseamnă un program de artist. Dacă ar fi să dea timpul înapoi, Andra n-ar schimba nimic la relația cu Cătălin. Din contră. Crede că acum a ajuns la maximul maturității într-un cuplu.

”Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie. După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul. Ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul; că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire. Sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți. A existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a declarat Andra pentru Viva.

Adblock test (Why?)


Andra, primele declarații despre divorțul de Cătălin Măruță. ”E o greșeală pentru multe cupluri” - Substantial.ro
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...