Rechercher dans ce blog

Saturday, October 30, 2021

Alexandra Stan, dezvăluiri despre divorț: „Fiecare alege ce face cu inelul, dar cred că e urât să-l dai - Spynews

  • Alexandra Stan a vorbit despre divorț.
  • Ea a păstrat inelul de la fostul soț.

Alexandra Stan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a vorbit despre divorțul prin care a trecut.

Ea a fost invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Dani Oțil, gazda emisiunii a aflat în premieră despre divorțul vedetei. Cântăreața și-a prezentat noua melodie intitualtă „Tokyo”. Frumoasă ca de fiecare dată, Alexandra Stan s-a afișat cu un nou look.

Vedeta și fostul ei soț, Emanuel Necatu, au fost îndrăgostiți și s-au căsătorit în secret, iar despărțirea lor a fost un adevărat șoc pentru fani.

Frumoasa cântăreață a povestit că este singură, dar nu părea afectată de eveniment. Aceasta nu mai poartă verigheta, dar nu a renunțat la ea. Vedeta este de părere că nu este firesc ca inelul de logodnă să fie înapoiat fostului soț.

„Nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât se scump e. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile.”, a declarat Alexandra Stan, în cadrul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alexandra Stan este de părere că dacă bărbații obligă femile să înapoieze gestul de iubire și ei sunt nevoiți să ofere în schimb.

„Să dea și ei înapoi aștepările pe care le-au creat și anii.”, a adăugat vedeta.

Cântăreața a reușit să-și surprindă fanii cu o fotografie postată pe o pagină de socializare. Vedeta nu mai purta verigheta, iar cei doi au șters toate imaginile în care apăreau împreună.

Adblock test (Why?)


Alexandra Stan, dezvăluiri despre divorț: „Fiecare alege ce face cu inelul, dar cred că e urât să-l dai - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...