Rechercher dans ce blog

Sunday, October 31, 2021

Adela Popescu, poză emoționantă cu cei doi copii și bunica lor. Cum i-a fotografiat vedeta: "Doar mie mi - Spynews

  • Adela Popescu, poză emoționantă pe Instagram
  • Cum și-a pozat copiii vedeta

Vedeta se împarte acum între job și cei trei copii ai săi, însă nu se plânge absolut de loc, căci mezinul familiei a fost extrem de dorit atât de prezentatoarea TV cât și de soțul ei, Radu Vâlcan. Ei bine, întrebarea care stă pe buzele tuturor este cum de are timp pentru toate activitățile pe care le face cu micuții ei.

Adela Popescu, poză emoționantă cu cei doi copii și bunica lor

Astăzi, 31 octombrie, Adela Popescu nu s-a preocupat de tradiția de Halloween, ci a făcut lucruri mult mai interesante. Vedeta și-a luat copiii și i-a dus în vizită la bunica Ilonka, care s-a pregătit cum a știut mai bine pentru vizita lor. Aceasta le-a pregătit supă de găluști, ideală pentru vremea mohorâtă de afară.

Atât prezentatoarea TV, cât și cei doi băieți mai mari pe care-i are împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, s-au arătat extrem de entuziasmați de modul în care au fost așteptați, astfel că nu au putut să nu imortalizeze momentul. Adela Popescu a surprins cel mai emoționant moment, atunci când bunica Ilonka se uita cu lacrimi în ochi la micuți și îi admira.

Vedeta a împărtășit imediat fotografia cu marea sa comunitate, iar fanii nu au putut trece cu vederea, astfel că au luat cu asalt secțiunea comentariilor. Aceștia nu au ezitat și i-au scris Adelei că este cel mai frumos lucru pe care l-au văzut astăzi.

"Supă de găluști și mamaie Ilonka. Mi se pare doar mie sau e extrem de emoționantă imaginea...?", a scris Adela Popescu în descrierea pozei.

Cum a fost primit băiețelul cel mic al Adelei Popescu de către frații lui mai mari

Micuțul Adrian a fost extrem de mult așteptat, nu numai de către părinții săi, ci și de cei doi frați mai mari, care își întrebau zilnic mama câte zile mai sunt până când îl vor cunoaște. Momentul mult așteptat a sosit, iar aceștia au fost extrem de entuziasmați și deloc geloși.

Adela Popescu a explicat că momentan, nu prea au tangențe cu bebelușul deoarece ei sunt mai mari și au treburile lor sau sunt ocupați cu joaca, astfel că singurele momente în care vin la el este când vor să îl pupe sau să-l mângâie puțin.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a fotografiat mama Adelei Popescu cu băiatul cel mic al vedetei! Astăzi a fost ziua ei de naștere

Adblock test (Why?)


Adela Popescu, poză emoționantă cu cei doi copii și bunica lor. Cum i-a fotografiat vedeta: "Doar mie mi - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...