Rechercher dans ce blog

Thursday, September 30, 2021

Radu Vâlcan a plecat de la Antena 1? Soţul Adelei Popescu, văzut la Pro TV - IMPACT

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt un cuplu extrem de îndrăgit de public, majoritatea urmăritorilor lor de pe rețelele de socializare apreciând modul relaxat și armonios în care își cresc copiii. Deși în ultima perioadă au trecut prin momente grele, după nașterea celui de-al treilea micuț al familiei confruntându-se cu Covid-19, se pare că lucrurile încep să se reașeze în casa celor două vedete. În timp ce fanii săi îl așteaptă cu sufletul la gură să revină într-un nou sezon al emisiunii “Insula iubirii”, se pare că Radu Vâlcan ar fi plecat de la Antena 1. Soțul Adelei Popescu ar fi fost remarcat “în curtea” postului concurent, Pro TV, acolo unde Adela prezintă emisiunea “Vorbește lumea”.

Radu Vâlcan, de la Antena 1 la Pro TV?

Rivalitatea dintre principalele posturi TV din România este una acerbă. În încercarea de a atrage audiența, producătorii speră să convingă vedete importante pentru a le aduce în fața publicului telespectator. De curând, au apărut zvonuri cu privire la o mutare importantă în televiziune. Se pare că Radu Vâlcan a plecat de la Antena 1 la Pro TV, în ciuda faptului că prezentatorul ar fi trebuit să apară într-un nou sezon al reality show-ului “Insula iubirii”.

Pro TV pare să o fi luat înaintea producătorilor de la Antena 1 și a “furat” una dintre vedetele postului. Potrivit ciao.ro, postul din Pache Protopopescu ar fi negociat în secret cu Radu Vâlcan pentru ca vedeta să apară drept protagonist în emisiunea “Masked Singer”. Vedeta ar urma să se ascundă în spatele uneia dintre măștile ce urmează să apară în timpul show-ului.

Radu Vâlcan a plecat de la Antena 1 la Pro TV?
Radu și soția sa, Adela Popescu

Când ar putea să revină emisiunea “Insula iubirii” pe micul ecran

În anul 2020, chiar la începutul pandemiei de coronavirus, ar fi trebuit să aibă loc filmările pentru noul sezon al emisiunii “Insula iubirii”, care au și debutat în Republica Dominicană. Din păcate, situația epidemiologică le-a pus bețe în roate prezentatorului și echipei de producție, care au fost nevoiți să suspende totul. Deși destinația aleasă era un loc sigur, lucrurile s-au schimbat în doar câteva zile de la sosirea echipei. Autoritățile au declarat stare de urgență, motiv pentru care filmările au fost suspendate.

Cu toate acestea, cel mai probabil, cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” va putea fi urmărit de la începutul anului 2022, după ce se va încheia castingul și vor începe filmările. Anunțul făcut în urmă cu mai multe luni de către prezentatorul Radu Vâlcan era unul de nerăbdare pentru startul unui nou sezon al reality show-ului.

Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat, spunea Radu Vâlcan.

Adblock test (Why?)


Radu Vâlcan a plecat de la Antena 1? Soţul Adelei Popescu, văzut la Pro TV - IMPACT
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...