Rechercher dans ce blog

Sunday, August 29, 2021

Gabriela Cristea s-a blocat pe platforma de trei metri de la Splash! Vedete la apă. Reacția juraților după - Spynews

  • Gabriela Cristea a cedat fricii de înalțime.
  • Prezentatoarea nu a mai sărit la ”Splash! Vedete la apă”.

Până în ediția cu numărul patru, show-ul de sărituri în apă de la Antena 1 a adus în prim-plan vedete una și una, toate gata să își arate talentul sau dorința de a învăța să execute un ”splash” cât mai perfect.

Gabriela Cristea, de teamă, nu a sărit la ”Splash! Vedete la apă”

Însă, de data aceasta, Gabriela Cristea nu a demonstrat și faptic acest lucru. Dacă inițial a mărturisit că va încerca să-și învingă teama de apă și a pășit cu dreptul pe platforma de trei metri înălțime, ei bine, odată ce s-a văzut singură acolo, teama a curprins-o în totalitate.

”Vreau să urc până la trei și să văd ce și cum. E o piatră de încercare. E foarte complicat pentru mine, am fobii cu apă”, a spus Gabriela Cristea inițial, însă planurile ei nu au coincis absolut deloc cu finalul experienței sale la show-ul de sărituri.

Astfel, deși a primit mesaje de încurajare de la soțul și fetițele sale, dar și de la colegii de pe canapea și juriu, prezentatoarea nu a putut să-și învingă fobia.

După ce a renunțat o dată, dar a revenit pe marginea trambulinei de gura lui Nea Marin, făcându-i pe toți să creadă că acela va fi momentul săriturii sale, ei bine, lucrurile, din păcate, nu s-au îndreptat către direcția cea bună. Cu toată susținerea celor prezenți, Gabriela Cristea s-a dat bătută și a doua oară în fața fricii sale de apă și a spus, cu lacrimi în ochi, ”pas” acestei provocări din viața ei.

”Nu pot. Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot. Am încercat, m-am și gândit de unde apare această problemă, dar nu știu de unde”, a spus imediat după ce a coborât de pe platformă soția lui Tavi Clonda, vizibil speriată.

În urma deciziei sale, colegii ei au rămas fără replică, însă juriul și-a dorit să o încurajeze, astfel încât măcar data viitoare să-și învingă frica. Dacă Jean de la Craiova și Nea Marin au spus că se oftică că bruneta nu a trecut nici de prima etapă a emisiunii, Clara și Iulia Albu i-au dat câte o replică care să o motiveze.

”Trebuie să ai foarte multă încredere în tine, totul pleacă de la cap, dar sigur o vei face, cu răbdare”, a fost sfatul pe care i l-a dat jurata Clara prezentatoarei TV.

”Eu mi-aș fi dorit să sari pentru toate mamele care uită de ele și care nu mai au curajul să se surprindă pe ele însele”, a fost și replica venită din partea Iuliei Albu la ”Splash! Vedete la apă”

Citește și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit doi ani de la nuntă. Cum sărbătoresc și ce surprize și-au făcut unul altuia / VIDEO

Adblock test (Why?)


Gabriela Cristea s-a blocat pe platforma de trei metri de la Splash! Vedete la apă. Reacția juraților după - Spynews
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...