Rechercher dans ce blog

Sunday, August 29, 2021

Doliu în familia lui Ion Dolănescu. Fratele regretatului cântăreţ s-a stins. Prima reacție a presupusului… - IMPACT

Familia lui Ion Dolănescu trece prin momente dificile, după anunțul făcut de Ionuț Dolănescu. Fratele regretatului cântăreț s-a stins din viață, iar nepotul său deplânge pierderea. Cântărețul de muzică populară a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare decesul “unchiului Tae”, care însă nu păstrase o legătură cu Ion Dolănescu atunci când încă era în viață. Se pare că între cei doi au existat unele tensiuni care au făcut ca relația să se rupă. Inclusiv Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, regretă pierderea suferită de familie.

Familia regretatului Ion Dolănescu, în doliu după ce fratele fostului cântăreț s-a stins din viață

Ionuț Dolănescu, solistul de muzică populară și fiul regretatului artist Ion Dolănescu, a făcut un anunț trist în această dimineață. Unchiul Nicolae, unul dintre frații tatălui său, a murit. Acesta nu avusese, din păcate, o relație bună cu Dolănescu Senior, nici chiar atunci când acesta din urmă era încă în viață. Se pare că tensiunile dintre frați ar fi apărut din pricina faptului că Nicolae era pe punctul de a pierde casa părintească din Perșinari, județul Dâmbovița. Bărbatul nu mai avea bani să achite ratele, însă în final, situația s-a rezolvat, iar imobilul a ajuns pe numele lui Ionuț Dolănescu. Acum, cântărețul a anunțat cu tristețe vestea pierderii unchiului său.

Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. Rămas bun, unchiu’ Tae!, este mesajul postat de Ionuț Dolănescu în mediul online, alături de o imagine cu cei doi frați.

Doliu în familia lui Ion Dolănescu, după ce fratele regretatului artist s-a stins din viață
Mesajul lui Ionuț Dolănescu după pierderea unchiului său

Prima reacție a presupusului fiu al lui Ion Dolănescu, după pierderea suferită de familie

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, l-a cunoscut pe fratele lui Ion Dolănescu, pe vremea când locuia în casa solistului și acesta venea în vizită.

Plânge până și cerul sfânt pentru dânsul. Avea sufletul lui Ion Dolănescu, un om bun. M-a îndrăgit când locuiam în casa lui Ion Dolănescu. Niciodată nu i-a plăcut cearta, ura, dușmănia, era un om care iubea și prețuia pe toată lumea, un om cu Dumnezeu în suflet și multă iubire pentru tot. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, ne-a declarat Ionuț Petrescu pentru impact.ro.

Doliu în familia lui Ion Dolănescu, după ce fratele regretatului artist s-a stins din viață
Ionuț Petrescu, presupusul fiu al regretatului artist Dolănescu, alături de Ionuț Dolănescu

Ion Dolănescu era certat cu o parte dintre frații săi

Regretatul artist de muzică populară a fost și este în continuare unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți. Acesta a avut șapte frați și surori: Nicolae, Elvira, Leana, Constantin, Pavelică, Anica și Gică, însă relațiile dintre ei nu au fost întotdeauna unele bune. Dacă în privința conflictului dintre Ion Dolănescu și fratele său Nicolae era vorba despre casa părintească, regretatul solist a trecut prin tensiuni și cu fratele Constantin.

Problemele dintre Ion Dolănescu și Constantin au apărut după ce fratele său fusese arestat pentru înșelăciune. Acesta a fost după gratii timp de doi ani, executând o pedeapsă cu închisoarea alături de câțiva patroni de firme, după ce a luat 200 de mașini în leasing, pe care le-a înstrăinat, deși plătise doar un avans minim pentru ele. Două milioane de dolari a fost paguba făcută de Constantin Dolănescu, care a fost recent arestat pentru alte probleme cu legea. Pentru că nu a acceptat faptele fratelui său, Ion Dolănescu i-a interzis la acea vreme lui Constantin să intre în casa sa din București.

Adblock test (Why?)


Doliu în familia lui Ion Dolănescu. Fratele regretatului cântăreţ s-a stins. Prima reacție a presupusului… - IMPACT
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...