Rechercher dans ce blog

Tuesday, August 31, 2021

Cristina Ciobănașu are un nou iubit. Cum a fost surprinsă, Vlad Gherman va suferi după vestea asta EXCLUSIV - PLAYTECH

După o relație care a durat aproape 10 ani de zile, nimeni nu se aștepta la Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să se despartă vreodată. Celebra actriță și-ar fi găsit alinarea în brațele unui nou partener de viață. Despre cine ar fi vorba, de fapt.

Cine ar fi noul iubit al Cristinei Ciobănașu

S-au cunoscut pe vremea când erau doar doi copii și și-au jurat iubire eternă. Din păcate, după 9 ani de relație și cinci ani de logodnă, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus stop relației lor, completând ultima filă a poveștii lor de iubire.

Pe parcursul lunilor care au urmat, cei doi actori din serialul Adela au mai petrecut timp împreună, s-au tachinat și s-au comportat precum doi foști iubiți care încă mai țin unul la celălalt, spre bucuria fanilor care au sperat până în ultima clipă ca cei doi să revină la sentimente mai bune și să formeze, din nou, un cuplu.

Cu toate acestea, se pare că nu ar mai exista nicio cale de împăcare întrucât Cristina Ciobănașu ar fi fericită în brațele altui cavaler. Potrivit surselor Playtech, simpatica roșcată ar fi găsit dragostea în persoana altui bărbat. Tânărul pe nume Alex ar fi noul iubit al celebrei artiste, iar povestea lor ar fi început acum câteva luni de zile.

Se pare că roșcata și noul ei pretendent au fost surprinși în ipostaze dulci și romantice, acum câteva luni, în Centrul Vechi din Capitală, unde s-au sărutat și s-au îmbrățișat precum doi îndrăgostiți la început de relație.

Mai mult de atât, acum câteva săptămâni, actrița și presupusul ei nou iubit au participat la un faimos festival de muzică, unde s-au distrat pe cinste, semn că relația lor ar fi destul de serioasă. Cristina Ciobănașu a fost cea care a postat o fotografie în care apare alături de Alexandru, imagine în care tânărul o ține în brațe, iar zâmbetele de pe chipul celor doi par să exprime mai mult decât o mie de cuvinte.

„Vlad a fost prima mea iubire!”

Despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu încă are un impact puternic asupra fanilor celor doi actori, cărora încă nu le vine să creadă că cei doi foști parteneri nu au reluat relația care i-a consacrat. Actrița a vorbit despre fostul ei iubit numai la superlativ.

„Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată.

Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate”, declara Cristina Ciobănașu, acum ceva timp, pentru publicația VIVA.

Adblock test (Why?)


Cristina Ciobănașu are un nou iubit. Cum a fost surprinsă, Vlad Gherman va suferi după vestea asta EXCLUSIV - PLAYTECH
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...