Rechercher dans ce blog

Monday, August 30, 2021

Ce relație au avut, de fapt, Cove și Andreea Marin. Cuvintele pe care i le-a… - IMPACT

Poate că puțini își mai amintesc faptul că Andreea Marin și Cove au format un cuplu de prezentatori extrem de carismatici, pe vremea când ambii făceau parte din echipa “Surprize, Surprize”. Deși ambii oameni de televiziune au luat-o pe căi diferite, continuându-și carierele și după încheierea producției de la TVR 1, puțini știu ce relație au avut Cove și Andreea Marin, de fapt. În urmă cu mai mulți ani, după nunta fostului prezentator de la “Vorbește lumea”, Andreea i-a adresat o întrebare care l-a lăsat fără cuvinte pe Cove, actorul recunoscând că întotdeauna a admirat-o pe frumoasa “Zână a Surprizelor”.

Cove a recunoscut ce relație au avut el și Andreea Marin. Cei doi s-au întâlnit pe platoul “Surprize, Surprize”

Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove, s-a lansat în televiziune, deși meseria sa de bază este cea de actor, o dată cu emisiunea “Surprize, Surprize”. Aici a cunoscut-o pentru prima oară pe Andreea Marin, cea alături de care reușea să aducă emoții și zâmbete publicului telespectator. Pentru că foștii prezentatori de la TVR 1 formau o echipă de excepție, mulți s-au întrebat dacă între aceștia nu este ceva mai mult decât o legătură profesională. Cove a recunoscut într-un interviu ce relație au avut el și Andreea Marin. Deși cariera i-a separat în urma încheierii proiectului “Surprize, Surprize”, cei doi au păstrat legătura.

Pe Andreea am privit-o mereu ca pe un profesor. Avea un talent deosebit de a face oamenii să își deschidă sufletele în fața ei. Privit din afară, părea foarte simplu să faci oamenii să lăcrimeze și să-și spună păsurile. Dar nu era așa. Totul se datora talentului…Suntem prieteni. Suntem prieteni de când am început să lucrez la “Surprize, Surprize”, iar prietenia a continuat și după ce s-a terminat emisiunea, povestea Cove în urmă cu mai mulți ani, pentru wowbiz.ro.

Ce relație au avut, de fapt, Cove și Andreea Marin
Andreea Marin și Cove au prezentat împreună emisiunea “Surprize, Surprize”

Ce i-a spus Andreea Marin lui Cove, după nunta prezentatorului cu actuala soție

Foștii colegi de platou au reușit să stabilească o legătură extrem de sudată, care a rezistat în ciuda trecerii anilor. Atât Andreea cât și Cove recunosc că se bucură de o prietenie specială, fosta Zână susținând că actorul este “cel mai bun prieten”. Acest lucru a fost confirmat inclusiv de Cove, care o respectă extrem de mult pe Andreea. Deși între ei nu a fost vorba niciodată de o legătură amoroasă, după nunta lui Cove cu Florentina, soția sa, care a avut loc în 2013, Andreea Marin a făcut o glumă, chiar în direct.

Încercând să facă atmosfera mai relaxată, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, unde cei doi au fost invitați, Andreea Marin i-a adresat o întrebare inedită lui Cove, care l-a lăsat pe actor fără cuvinte. Cei doi prieteni s-au amuzat copios pe seama acestei remarci.

Cum de nu te-am atras eu niciodată? Chiar îmi făceam probleme!, a precizat Zâna la acel moment.

Adblock test (Why?)


Ce relație au avut, de fapt, Cove și Andreea Marin. Cuvintele pe care i le-a… - IMPACT
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...