Rechercher dans ce blog

Monday, July 19, 2021

Fiica Antoniei, Maya, a avut Prima Comuniune. Cum au apărut cele două la evenimentul emoționant - ProFM

Antonia a sărbătorit weekend-ul acesta un moment important din viața de mamă - fiica sa, Maya, a avut parte de Prima Comuniune, iar artista a împărtășit evenimentul și cu fanii de pe rețelele sociale.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru intim, precum reiese din fotografiile publicate de cântăreață pe Instagram. Maya, în vârstă de 10 ani, a îmbrăcat straiele de sărbătoare, specifice Sfintei Împărtășanie, o rochie albă și o bentiță cu flori pe cap, iar Antonia s-a asortat cu fiica sa, purtând o ținută complet albă, formată dintr-o bluză cu dantelă și pene la încheieturi, o fustă și o pereche de sandale cu talpă joasă. În imaginile făcute publice, care au strâns peste 96.000 de aprecieri, cele două au părut mai degrabă surori decât mamă și fiica, iar fericirea Antoniei i s-a citit pe chip.

antonia maya (5)

Antonia și Maya, Foto: Instagram

Citește și: Mihaela Rădulescu, răvășitoare într-o rochie roșie cu paiete și decolteu adânc: "Splendidă! Ești o divă din toate punctele de vedere!"

Alături Maya au fost și frații ei vitregi, cei doi băieți pe care artista îi are cu Alex Velea, Dominic și Akim, în vârstă de șase, respectiv patru ani. Maya este copilul pe care Antonia îl are din căsătoria cu Vicenzo Castellano, ce a avut loc în 2011.

antonia maya (1)

Maya, Akim și Dominic, Foto: Instagram

Citește și: Loredana Groza, în costum de baie, în vacanță, în Grecia. Artista arată senzațional la 51 de ani

Relația dintre cei doi nu a funcționat, despărțindu-se în 2013, iar, de atunci, ei se luptă pentru custodia fiicei lor dar și pentru recunoașterea paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieți pe care artista îi are împreună cu actualul partener, Akim și Dominic.

Galerie foto

Adblock test (Why?)


Fiica Antoniei, Maya, a avut Prima Comuniune. Cum au apărut cele două la evenimentul emoționant - ProFM
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...