Rechercher dans ce blog

Friday, July 30, 2021

Adevăratul motiv al plecării lui Pepe de la Antena 1. Artistul a spus clar ce… - IMPACT

Ani de zile, a fost una dintre vedetele preferate atât de public, cât și de șefii Antenei 1. Pepe a fost angrenat cam în toate producțiile importante ale acestui trust, cu care, an de an, semna prelungirea contractului. ”Numai la știri nu am fost”, glumea acesta, la vremea respectivă.

Adevăratul motiv al plecării lui Pepe de la Antena 1

În anul 2014, i se dădea să prezinte un nou show, “Splash! Vedete la apa”, ediția a doua, și tot în acel an, de pildă, făcea parte și din echipele ”Next Star” și ”Te cunosc de undeva”. Supriză însă. Artistul nu mai figurează, în prezent, în niciunul dintre proiectele trustului Impact.

Ramona Olaru, Anna Lesko și Răzvan Fodor sunt noii prezentatorii ai emisiunii “Splash! Vedete la apă”, show care revine pe micile ecrane după o pauză de șase ani. Pepe a declarat în exclusivitate pentru impact.ro care este adevăratul motiv al absenței sale de la cârma acestei emisiuni și nu numai.

„Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la tv? În plus, nici timp nu am”, ne-a spus artistul în pauza unei filmării de la o nouă surpriză pe care o pregătește fanilor săi.

Chiar și fără vreun proiect tv, Pepe o duce bine pe plan profesional. Și-a reluat concertele, iar proiectele sale online merg așa cum și-a dorit și îi ocupă destul de mult timp.

Reamintim că artistul a mai avut de-a lungul sezoanelor şi co-prezentatoare la show-ul estival mai sus-menționat. Din acest proiect au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu sau Alina Puşcaş.

pepe
Adevaratul motiv al plecarii lui Pepe de la Antena 1

Buget mai mic decât la debut

„Spash! Vedete la apă” este marea surpriză pe care o pregătește Antena 1 pentru telespectatorii săi. Show-ul revine pe micile ecrane după o pauză de 6 ani. Antena 1 a lansat emisiunea în vara anului 2013, iar formatul show-ului este similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite.

Fanii sunt nerăbdători să revadă emisiunea verii și sunt curioși să afle ce nume sonore vor face parte din acest proiect. Aceștia știu deja că mai multe vedete vor trebui să-și ia inima în dinți și să se antreneze pentru a reuși cele mai înalte sărituri.

Artiștii vor duce bătălia într-un bazin olimpic unde să performeze și trambuline la 3, 5, 7 sau 10 metri. Toate probele vor fi jurizate în funcție de starea de spirit, vestimentație, glume și desigur modul în care au sărit în apă. Se cunosc o parte dintre juraţi: Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin (Marin Barbu) şi Jean de la Craiova au fost deja anunţaţi în emisiunea „Splash! Vedete la Apă”.

Dat fiind situația actual, show-ul va avea un buget ceva mai mic decât la edițiile precedente, când doar prezentatorul încasa în jur de 20.000 de euro.

Adblock test (Why?)


Adevăratul motiv al plecării lui Pepe de la Antena 1. Artistul a spus clar ce… - IMPACT
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...