Rechercher dans ce blog

Tuesday, June 29, 2021

Mihaela Rădulescu revine la TV. La ce emisiune va putea fi văzută vedeta. Foto - IMPACT

Mihaela Rădulescu revine la TV. Vedeta va putea fi văzută la o emisiune ce a avut succes la primul sezon. Ea a publicat pe internet o imagine în care apare pregătită pentru filmări, îmbrăcată într-o rochie galbenă spectaculoasă.

La ce emisiune va putea fi văzută Mihaela Rădulescu

Mai exact, Mihaela Rădulescu revine la Pro TV, unde a participat anterior la proiecte ca “Ferma” sau “Românii au talent”. Însă, vedeta nu va fi prezentatoarea unei emisiuni. La cel de-al doilea sezon al show-ului ”Masked Singer România”, ce va fi difuzat din toamnă, prezentator va fi Pavel Bartoș.

”Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

Mihaela Radulescu revine la TV. La ce emisiune va putea fi vazuta vedeta. Foto
Mihaela Radulescu

Ce rol va avea Mihaela Rădulescu în emisiune

Mihaela Rădulescu va avea un loc la masa juriului sau, mai bine spus, la cea a ”detectivilor” care vor încerca să ghicească ce vedete se vor afla în spatele măștilor, potrivit unor surse citate de click.ro. Show-ul “Masked Singer România” ar fi regizat și de data aceasta de Iulian Moga, la fel ca anul trecut. Toți participanții ar fi aduși la studiouri pentru filmări cu dubițe cu geamuri fumurii ar fi păziți de gărzi de corp.

Vedeta de televiziune a publicat pe Instagram o fotografie în care apare purtând o rochie lungă galbenă impresionantă, alături de o descriere din care cei mai perspicace fani ar putea ghici despre ce este vorba. ”Misiune secretă”, a scris Mihaela Rădulescu, în vârstă de 51 de ani, alături de hashtag-uri precum ”Pro TV România”, ”în curând”, ”muncă”, ”de abia aștept” și ”misiune secretă”.

Cine s-ar număra printre concurenți

Printre concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România” s-ar număra și Narcis Ianău, tânărul acum în vârstă de 26 de ani care a impresionat pe toată lumea cu vocea sa în 2011 la ”Românii au talent”.

În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, din juriu au făcut parte Ana Morodan, Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Inna, iar prezentator a fost Jorge. După cum povestea Pavel Bartoș, pentru o ediție a acestui show se filmează timp de aproximativ două zile și că vedetelor nu le este deloc ușor până când se obișnuiesc cu măștile.

Adblock test (Why?)


Mihaela Rădulescu revine la TV. La ce emisiune va putea fi văzută vedeta. Foto - IMPACT
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...