Rechercher dans ce blog

Wednesday, June 30, 2021

Adevărul despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce a făcut Monica Davidescu în scandalul dintre cei doi EXCLUSIV - Playtech

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea și scandalul care a urmat, au determinat-o pe Monica Davidescu să ia atitudine. Alături de soțul ei, Aurelian Temișan, actrița le-a fost nașă la nuntă. Faptul că s-a ajuns aici a întristat-o pe celebra actriță, iar dezvăluirile sale, exclusive pentru Impact.ro, scot la lumină lucruri neștiute până acum.

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan s-au luptat în zadar să-și împace celebrii fini Andreea Bălan și George Burcea

Actrița Monica Davidescu (49 de ani) ne-a vorbit despre celebrii ei fini de cununie, Andreea Bălan și George Burcea, pe care nu a reușit să-i împace: ”Din păcate, nu a fost posibil, au ţinut la convingerile lor”, ne-a spus, în exclusivitate pentru impact.ro, soția lui Aurelian Temișan. Ironia sorții este că nașii Andreei Bălan joacă în piesa ”Divorțul anului”. Monica Davidescu ne-a povestit despre piesa de succes în care joacă și al cărei titlu pare mai degrabă o ironie a sorții:

“În martie, anul trecut, am decis împreună cu Aurelian Temişan, soţul meu, şi cu Ovidiu Cuncea, colegul meu de la Teatrul Naţional, să punem în scenă o piesă de teatru, care avea să ne schimbe puţin optica asupra vieţii.

Piesa se numeşte şi a avut premiera exact un an mai târziu, în martie 2021, din motive uşor de intuit”, a declarat Monica Davidescu pentru impact.ro.

Ea spune că totul a pornit de la un film străin, mai vechi, care l-a inspirat pe Ion Lucian să scrie acum ceva vreme un scenariu, dar şi pe Ovidiu Cuncea, care a şi regizat spectacolul, însă ceea ce nu aveau niciunul dintre ei să anticipeze a fost actualitatea temei propuse:

„Anul pandemiei ne-a adus la pachet şi povestea asta a numărului crescut de divorţuri. Aşa se face că am început să ne inspirăm, chiar fără să vrem, din realitatea imediată”.

”Am încercat să aplanăm conflictele, dar au ținut la convingerile lor”

Monica s-a luptat în zadar să o convingă pe celebra ei fină, Andreea Bălan, să renunțe la divorț:

“Când am înţeles că finii noştri au apucat pe o anumită pantă am încercat, cum am ştiut noi mai bine, eu şi Aurelian, să aplanăm conflictele. Din păcate, nu a fost posibil, fiindcă au ţinut la convingerile lor, iar rezultatul e cel cunoscut şi azi, o separare a celor doi.

Nu poţi decât să regreţi și să te întrebi dacă nu cumva ai fi putut face mai mult decât ai făcut!”, a mai precizat cunoscuta actriţă, pentru impact.ro

Monica Davidescu și Aurelian Temișan se iubesc de 26 de ani

Dacă Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din showbiz, cei doi fiind împreună de 26 de ani și având o fetiță, pe nume Dora, Andreea Bălan şi George Burcea nu au avut acelaşi destin. S-au iubit, s-au căsătorit, dar în cele din urmă viața a avut alte planuri pentru ei.

La doar câteva luni de când și-au jurat credință în fața altarului, actorul și vedeta emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1) au decis să divorțeze, ducând o luptă strânsă pentru custodia celor două fetițe, Ella şi Clara, rămase în cele din urmă în grija mamei.

Andreea Bălan și George Burcea și-au găsit alți parteneri de viață

Monica Davidescu a păstrat și acum relaţii foarte bune cu fina ei:

“Suntem în relaţii foarte bune. De exemplu, chiar în aceste zile, mă aflu la mare, într-o tabără de copii, acolo unde o aştept şi pe Andreea, împreună cu cele două micuţe.

Ea îşi propune să le integreze cât mai uşor pe cele două şi a ales, printre altele, şi această tabără, pentru ca fetelor să le fie cât mai uşor posibil să interacţioneze. A decis să nu le forţeze, aşa că ia lucrurile uşor. În plus, sunt gata să o ajut, ori de câte ori va avea nevoie de asta!”, ne-a mai spus Monica Davidescu.

Andreea Bălan și George Burcea și-au refăcut viața sentimentală. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, iar el se afișează alături de bomba sexy Viviana Sposub.

Adblock test (Why?)


Adevărul despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce a făcut Monica Davidescu în scandalul dintre cei doi EXCLUSIV - Playtech
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...