Rechercher dans ce blog

Sunday, May 30, 2021

Gina Pistol face o tonă de bani și fără Asia Express. Ce sume uriașe câștigă iubita lui Smiley - PLAYTECH

De când a apărut micuța Josephine pe lume, Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Frumoasa blondină a luat o pauză de sub lumina reflectoarelor pentru a o crește pe fiica ei, care a devenit cea mai importantă persoană a universului său. Gina Pistol a fost înlocuită la Chefi la Cuțite și Asia Express sezonul 4 cu Irina Fodor, o decizie care i se pare foarte înțeleaptă. Ce sume uriașe câștigă iubita lui Smiley de când stă acasă.

Gina Pistol face o tonă de bani și fără Asia Express

Chiar dacă nu mai lucrează, momentan, în televiziune, vedeta de la Antena 1 face bani frumoși chiar din confortul propriului său cămin. De când a născut, Gina Pistol câștigă venituri satisfăcătoare din reclame și diverse proiecte de imagine.

Acum că este mămică, prioritățile Ginei Pistol s-au schimbat, așa cum era normal să se întâmple. Frumoasa vedetă și-a asociat imaginea cu produse de cosmetică, îngrijire, ceaiuri și, în special, branduri care comercializează produse pentru nou-născuți și bebeluși.

Cu o pagină de Instagram pe care o urmăresc aproape un milion și jumătate de români, Gina Pistol are tarife destul de ridicate. Blondina poate primi sume situate între 1000 și 2000 de euro pentru o singură postare.

În ultima lună, superba divă și-a asociat imaginea și numele cu o firmă de recoltare a celulelor stem, branduri de îngrijire corporală, a tenului, cosmetice, ceaiuri și produse pentru bebeluși. La un simplu calcul, la 10 reclame publicate pe contul ei de Instagram, frumoasa Gina ar putea câștiga, fără probleme, între 10.000 și 15.000 de euro.

Cum a reacționat Gina Pistol atunci când a fost înlocuită cu Irina Fodor la Asia Express

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Împăraților în al patrulea sezon Asia Express, care va parcurge, în acest an, țări precum Turcia, Georgia și Azerbajdan. Irina, soția lui Răzvan Fodor, este noua prezentatoare a celui mai popular și așteptat reality-show al verii. Frumoasa brunetă a acceptat cu entuziasm provocarea de a modera emisiunea Asia Express, a cărei fană este încă din primul sezon.

Irina Fodor a preluat ștafeta de la Gina Pistol, pe care a înlocuit-o și la Chefi la Cuțite, având în vedere că iubita lui Smiley este acasă, în concediu maternal, având grijă de fiica ei Josephine, în vârstă de două luni și jumătate.

„Simpaticilor, până data viitoare ASIA EXPRESS continuă rămâne pe mâini bune. Să aveți un drum bun și să vă bucurați de aventura asta minunată Irina Fodor, Marius Damian și Oase. O să fiu cu ochii pe voi Asia Express.”, a fost mesajul Ginei Pistol către fanii emisiunii Asia Express de la Antena 1.

Adblock test (Why?)


Gina Pistol face o tonă de bani și fără Asia Express. Ce sume uriașe câștigă iubita lui Smiley - PLAYTECH
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...