Rechercher dans ce blog

Monday, May 31, 2021

Câți bani câștigă Dorian Popa din Instagram. Tarifele exacte pentru o postare, un filmuleț sau un giveaway - ProFM

Dorian Popa a profitat de perioada în care nu a avut concerte și s-a ținut serios de munca în mediul online. Și are de ce! Numai din YouTube și Instagram câștigă zeci de mii de euro în fiecare lună.

Cei de la click.ro au aflat care sunt tarifele exacte ale lui Dorian Popa pentru colaborările de pe rețelele sociale. Cu milioane de oameni care îl urmăresc pe Instagram, Facebook și YouTube, cântărețul adună sume mari în conturi. În plus, a început să câștige popularitate și pe TikTok, așa că există oferte și în această zonă.

Citește și: Claudia, iubita lui Dorian Popa, apariție inedită pe Instagram. Tânăra și-a impresionat fanii: ”Arăți prea bine pentru vârsta ta!”

Un giveaway pe Instagramul lui Dorian Popa e plătit regește

Galerie foto

O singură postare pe Instagram, în care apare doar un produs, îi aduce în jur de 3.000 de euro, în timp ce un filmuleț este remunerat cu sume între 4.500 și 5.000 de euro. Din giveaway-urile pe care le organizează pe pagina lui câștigă cel mai mult: între 5.000 și 10.000 de euro plătește o firmă care vrea să se asocieze într-un concurs cu Dorian. Un instastory costă 1.500 de euro, în timp ce postările pe Facebook de promovare a unui produs sunt plătite cel mai puțin: cu 1.000 de euro. Și din Tik Tok au început să-i vină bani lui Dorian: în jur de 2.000-3.000 de euro.

Citește și: Cât câștigă Theo Rose dintr-o postare pe Instagram! Solista nu s-a sfiit să dea tarifele exacte: “O grămadă de bani”

Dorian Popa, câștiguri de 40.000 de euro lunar

Recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, Dorian a recunoscut că a făcut bani buni în pandemie: în jur de 40.000 de euro lunar, doar din YouTube și Instagram. “Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit acesta.

Foto: Instagram

Adblock test (Why?)


Câți bani câștigă Dorian Popa din Instagram. Tarifele exacte pentru o postare, un filmuleț sau un giveaway - ProFM
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...