Rechercher dans ce blog

Friday, April 30, 2021

Loredana Groza i-a dat răspunsul lui Bendeac. Discuția virală dintre cei doi - PLAYTECH

Mihai Bendeac și Loredana Groza sunt parte a unui scenariu de care unii fani s-au amuzat teribil. Iată discuția dintre ei care a devenit virală, după ce celebrul actor a cerut-o în căsătorie pe blondină!

Discuție dintre Loredana Groza și Mihai Bendeac

Juratul de la „X Factor” și juratul de la „iUmor” au strânit un val imens de reacții după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie pe blondină. Loredana Groza e indiscutabil una din cele mai vorbite vedete de la noi.

Majoritatea o critică din ce în ce mai tare, dar fanii adevărați ai cântăreței sunt acolo pentru ea atunci când vine vorba de răutăți. Indiferent de ipostaza în care se află, Lore face ce face și mereu e în atenția tuturor.

De data aceasta este protagonista unui scenariu parcă marca „Din dragoste”, după ce Mihai Bendeac și-a luat inima în dinți și a întrebat-o pe rețelele de socializare dacă vrea să devină soția sa. Cunoscuta cântăreață nu a răspuns imediat, dar reacția nu a întârziat să apară totuși.

”Măi întrebi”, i-a spus Loredana Groza lui Mihai Bendeac după ce a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție. Răspunsul juratului de la emisiunea de comedie a fost așa cum se așteptau cei care îl iubesc: ”Trebuie să-mi anunț familia. Chem un echipaș SMURD să fie în caz de ceva.”

Cum a răspuns artista valului de critici după colaborarea cu nouă maneliști?

Colaborarea care a surprins pe toată lumea îi are în prim-plan pe: Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Culiță, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova, Vali Vijelie.

Solista a acceptat propunerea lui Costi Ioniță pentru piesa „Fericire” care a ajuns mai departe în topuri decât și-ar fi imaginat oricine. Ceea ce nu înțelege vedeta este gândirea extremă a unor români care au ascultat melodia care are în fapt un mesaj positiv.

„Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap… reuşind să scot din underground, în atenţia marelui public, artişti și stiluri muzicale diferite.

Eu sunt un artist nonconformist, niciodată nu mi-a fost teamă să fac combinații neașteptate, am fost întotdeauna un trend-setter. Acești artiști alături de care apar sunt niște oameni și niște profesioniști 100%, cu niște voci excepționale”
Loredana Groza (Sursa: Antena 1)

Let's block ads! (Why?)


Loredana Groza i-a dat răspunsul lui Bendeac. Discuția virală dintre cei doi - PLAYTECH
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...