Rechercher dans ce blog

Wednesday, April 28, 2021

Alexandra Dinu s-a îndrăgostit din nou? A fost surprinsă alături de un bărbat însurat. Ce… - Prosport

Alexandra Dinu s-a despărțit recent de iubitul american, Jefferey Greenstein, însă ultima apariție publică a juratei de la „Românii au talent” arată că a trecut peste evenimentul nefericit. Ea a fost recent surprinsă în compania unui bărbat însurat.

Frumoasa blondină a fost căsătorită cu selecționerul naționalei mici, Adi Mutu, și are împreună cu acesta un băiat pe nume Mario.

Alexandra Dinu s-a îndrăgostit din nou? A fost surprinsă alături de un bărbat însurat

Alexandra Dinu nu vorbește prea des despre viața sa sentimentală, dorind să fie cât se poate de discretă. Ea a fost surprinsă recent alături de Ziv Tetelman, nimeni altul decât partenerul de viață al Ralucăi Sandu. Alexandra Dinu și afaceristul israelian au petrecute câteva ore bune unul în compania celuilalt zilele trecute.

Alexandra Dinu și Ziv Teleman au fost surprinși pentru prima oară împreună în zona Herăstrău. Potrivit spynews.ro, cei doi au ieșit din locuința juratei de la Pro TV, drumurile lor separându-se, soțul Ralucăi Sandu plecând cu șoferul personal către o patiserie.

Ulterior, omul de afaceri a mai avut un drum până la un restaurant. Sursa menționată mai devreme mai arată că cei doi s-au întâlnit din nou, următoarea oprire pentru blondină și bărbat fiind într-un magazin de fițe unde au petrecut 40 de minute.

Ziv Teleman și Raluca Sandu nu au mai apărut împreună de ceva vreme și nici nu mai au poze unul cu celălalt pe rețelele de socializare. E foarte posibil să fii ajuns la un acord, mai ales că au și un copil rezultat în timpul mariajului. Fiica fostului președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului.

Let's block ads! (Why?)


Alexandra Dinu s-a îndrăgostit din nou? A fost surprinsă alături de un bărbat însurat. Ce… - Prosport
Read More

No comments:

Post a Comment

Nicoleta Luciu, batuta cu bestialitate! In ce stare se afla acum vedeta. Detalii zguduitoare - VoxBiz

Una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din România ascunde o dramă de neimaginat. Este vorba despre Nicoleta Luciu care are un tecut...